Atlas Reactor

Atlas Reactor

LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu69.6 MB
İşletim SistemiWindows Vista Service Pack 2 ve üstü
Eklenme TarihiŞubat 4th, 2017
Hemen indir (69.6 MB)
2795 kez indirildi

Puanlama

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(5 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...Loading...

Atlas Reactor, bilim kurgu temalı ve eşsiz taktik dövüşler içeren bir 3D sıra tabanlı strateji oyunudur. Oyuncular devrimsel 4 aşamalı sıra sisteminde bir yandan saldırılarını planlayarak rakip takımları yenmeye çalışıyorlar. Oyundaki dövüşlerin tümüne yakını yakın dövüş arenası sistemi şeklinde. Oyunun sanatsal yönüne bakacak olursak gerçekten iyi oluşturulmuş görseller ve oyun içi akıcılığı bizi bekliyor olacak.

Oyunda seçebileceğiniz 16 farklı karakter bulunuyor ve bu karakterler Freelancers olarak adlandırılıyor. Freelancer karakterinizi seçtikten sonra aksiyon yüklü bir arenada PvP mücadelelerine başlayabilirsiniz. Oyunda önce kendi freelancerınızı iyi tanımalı ve ona uygun saldırı şekillerini rakiplerinizin bulunduğu pozisyonları ve saldırı hazırlıklarını da göz önünde bulundurarak en iyi saldırıyı hazırlamalısınız. Sıra sizden çıktıktan tekrar size geri dönene kadar 20 saniye düşünme süreniz oluyor. Bu okurken çok uzunmuş gibi gelebilir ama oyunda bir yandan düşmanları takip edip bir yandan plan yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Oyunla ilgili mutlaka söylememiz gereken bir şey ise oyunun ilk çıktığı ücretli olup 17 Ocak 2017’den itibaren ücretsiz olmaya başladı. Bu yüzden oyuncu tabanı yeni yeni oturuyor.

Atlas Reactor Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista Service Pack 2 ve üstü
İşlemci : Quad Core. Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU ~2.5GHz / AMD Phenom II X4 @ 2.6GHz eşdeğeri ve üstü
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 5 GB
Ekran Kartı : 1696 MB - Min. Shader Level: 3.0
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Devam eden dönüşlerle sanki sıra bekleme yok gibi
  • Taktiksel oynayış ve takım bilinci gerektiriyor
  • Yenilikçi konsepti ile başarılı sanat biçimi
Eksileri
  • Daha fazla Freelancer gerekiyor
  • Az harita seçenekleri
  • Yavaş öğreniliyor

Bu oyunu indirenler bunları da indirdi

League of Legends League of Legends League of Legends, 2009 tarihinde Riot Games tarafından yayınlanan ve çıktığı ilk günden bu yana tüm dünyada en çok oynanan online oyunlar..
Heroes Evolved Heroes Evolved Heroes Evolved oyunu MOBA ve gerçek zamanlı strateji temelleri ile oynayabileceğiniz eğlenceli bir online oyun. Son dönemde oldukça popüler hale gelen MOBA..
Crush Online Crush Online Son dönemde yükselişe geçen ve neredeyse her ay bir yenisi çıkan MOBA türüne ciddi oyunlar gelmeye devam ediyor. Crush Online da bu..
Orcs Must Die Unchained Orcs Must Die Unchained Ödüllü kule savunma oyunu Orcs Must Die karşımıza ücretsiz bir online oyun olarak çıkıyor. Oyunda 5 kişiye kadar online oyunculardan oluşan bir..
Heroes of Newerth Heroes of Newerth 2014 yılında Türkiye’de tüm sürümleri ile açılan Heroes of Newerth ya da kısa adıyla HoN oyun sektöründe sayılı oyun bulunan MOBA (..


YORUM YAZIN

İsim : E-Mail :