Combat Arms: Reloaded İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bir zamanların en iyi MMOFPS oyunlarından birisi olan Combat Arms’ın yenilenip geliştirilerek tekrar çıkarılması ile adı değişti ve Combat Arms: Reloaded oldu. Oyunun bu yeni sürümü bir takım geliştirmeler ve oyuna eklenen ek özellikler de içeriyor.

Oyunun türü FPS ama tam anlamıyla konuşmak gerekirse taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu demek çok daha doğru olacaktır. Oyunun hızlı temposu yeni oyunda da değişmemiş ve oynanış keyfinin yine üst düzey olduğunu söyleyebiliriz. Eski oyunu oynayanların ilk gözüne çarpan detay oyunun muazzam bir şekilde iyileştirilmiş grafikleri olacaktır. Hem silahlar hem savaş arenaları hem de çevre detayları baştan aşağı elden geçirilerek çok daha iyi hale getirilmiş. Oyunda ilk oyundaki gibi takımlar halinde Counter Strike mantığı ile savaşıyorsunuz.

Oyunun istatistik rakamlarına şöyle bir göz atmak gerekirse, 7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip oyun online olarak oyunu oynayan aktif oyuncu sayısından da oldukça tatmin edici. 600’den fazla silah çeşidi bulunan oyunda, tüfekler, makinalı silahlar, pompalılar, roketatarlar ve daha bir sürü silah çeşidi bulmanız mümkün. Oyuna yapılan güncellemelerle değişik silahlar da periyodik olarak ekleniyor.

Oyunun Özellikleri

  • Bayrak Kapma, Co-Op, Tek Kişilik Ordu gibi farklı modlara sahip oyun ve bu modlarda oynayan oyuncu sayısı oldukça yeterli.
  • Gerçek manada oynaması ücretsiz olan oyun sizi başarılı olmak için satın almaya zorlamıyor.
  • Arkadaş listeleri, klanlar vs. gibi özellikleri ile bir online oyun için oldukça fazla sosyalleşme imkanı sunuyor.
Combat Arms: Reloaded Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista ve üzeri
İşlemci : Pentium III 1 GHz ve üstü
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 6 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce2 MX ve üstü
DirectX : 9
Artıları
  • Muhteşem silah çeşitliliği
  • Çok fazla oyun modu ve haritalar
  • İyi ayarlanmış "Free Rotation" sistemi
Eksileri
  • Hackerlar can sıkıcı
  • Silahlar kalıcı değil