Phantomers İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Phantomers oyunu Türkçe olarak oynayabileceğiniz online bir FPS oyunudur ve kaliteli grafikleri ile dikkat çekmektedir. Oyun Türkiye’deki oyuncuların beğenisine NTTGame tarafından sunuluyor. Oyun esasında bir Kore oyunu ve Kore’den sonra ilk defa Türkiye’de yayınlanacak. E-Spor olması planlanan oyun için çok büyük çaba sarfediliyor.

Artık çıkan çoğu MMOFPS oyununda taktiklerin ön planda olduğunu görüyoruz. Phantomers oyununda da taktikler çok büyük yer kaplıyor. Oyunda modern dünya silahlarının tamamına yakını yer alıyorken aynı zamanda silah geliştirme özellikleri de silah kapsamını genişletiyor. Oyunda seçtiğiniz karakterlerin kendine has özellikleri ve yetenekleri bulunuyor, bu özelliği RPG oyunlarda ve MOBA oyunlarda görmek mümkün ama FPS türünde oyunlarda pek rastladığımız bir özellik değil, bu açıdan oyunun getirdiği bir yenilik olarak görebiliriz.

Oyunda seçebileceğiniz 5 farklı karakter, oynayabileceğiniz 13 farklı harita ve 5 farklı oyun modu sizleri bekliyor. Oyunun etkinliklerle ödüller dağıtması ve sürekli güncellenen içerikleri ise en büyük artıları gibi duruyor.

Phantomers Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP ve sonrası
İşlemci : Intel Core2 Duo 2.2GHz AMD Athlon 64 X2 2.66GHz
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 3 GB
Ekran Kartı : NVIDIA Geforce 8600 veya GT630 Radeon HD 6750
DirectX : 9.0
Artıları
  • Türkçe dil desteği
  • Üst düzey görseller
  • Taktiksel oynanış
Eksileri
  • Az da olsa yüklenme problemleri