Total Club Manager 2005 ikon

Total Club Manager 2005 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

EA Sports tarafından geliştirilen Total Club Manager 2005, futbol menajerliği türünde bir oyun. Oldukça zevkli ve bir o kadar da zor olan oyunda takımın bütün yükleri omuzlarınızda oluyor. Stadyum işleri, sponsorluk işlemleri, takımın yönetilmesi ve başarılı olması gibi çok çeşitli işleri en iyi şekilde yerine getirmeniz gereken oyunda, bir menajerin kariyeri boyunca karşılaşabileceği her şey ile karşılaşmanız mümkün.

İçerisinde Türkiye dahil bir çok ligi barındıran oyun kullanıcıya gayet geniş bir lig aralığında seçim yapma imkanı sunuyor. Oyuna başlarken profilinizi belirliyorsunuz. Bunun içerisinde bildiğiniz yabancı dillerden, takımda hangi işlerle ilgilenmek istediğinize kadar çok çeşitli durumlar mevcut. Kariyerinizi oluştururken yaptığınız tercihler ise oyunun ilerleyen kısımlarını da etkiliyor. Örneğin, seçtiğiniz yabancı diller transfer yapmak istediğinizde size yardımcı oluyor. Oyuna başladıktan sonra karşılaştığımız ekran oldukça geniş ve kapsamlı. Bu durum bir çok noktada bize müdahale imkanı verdiğinden dolayı avantaj olmakla beraber, biraz fazla karmaşık ve aradığımızı bulmamızı da zorlaştırıyor. Dolayısıyla oyunun ana ekranı biraz daha rahat anlaşılacak ve kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanabilirmiş. Geçmişte menajerlik oyunu oynayıp oynamama durumunuza göre bu ekrana alışma süreniz değişiklik gösterecektir.

Oyunda tüm futbolcuların kendine has değişken ruh halleri mevcut. Dolayısıyla onlardan maksimum şekilde verim alabilmek için hepsiyle en iyi şekilde ilgilenmek gerekiyor. Diğer menajerlik oyunlarında da olduğu gibi futbolcuların sakatlanması da söz konusu olabiliyor. Bu noktada zaman zaman antrenman programını ve saatlerini değiştirmek ve futbolculara aşırı yüklenmeden en uygun antrenman programını bulmak da siz menajere düşüyor. Kuracağınız scout ekibi sayesinde gerek başka takımlardan gerekse kendi PAF takımınızdan genç yetenekleri keşfetmek ve takımınıza katmak da mümkün. Oyunda transfer de tıpkı gerçek dünyadaki gibi tasarlanmış. Bazen futbolcuyu takımımıza gelmesi için ikna edemezken bazen ise takımı ile anlaşamayabiliyoruz. Ya da takas yolu ile de oyuncu transfer etmemiz mümkün oluyor.

Menajerlik oyunlarında kendimizi menajer gibi hissettiğimiz esas an maçın başlama anıdır. Maçı 3 boyutlu olarak önemli anlarını görebileceğiniz şekilde izlemeye imkan veren Total Club Manager 2005’de, bir spiker de maç esnasında sesiyle bize eşlik ediyor. Maç esnasında elimize taktik tahtasını alarak ister dizilimde değişiklik yapabiliyoruz ister de oyuncu değişikliğine gidebiliyoruz.

Bir menajerlik oyununda olması gereken tüm detayları fazlasıyla barındıran Total Club Manager 2005, menajerlik oyunu sevenler için oldukça kaliteli bir alternatif.

Artıları
  • Detaylı ve kolay anlaşılabilir oynanış
  • Yeterli ses ve grafikler
  • Uzun tekrar oynanabilirlik süresi
Eksileri
  • Futbolculuk kısımları pek olmamış