STARSKY & HUTCH ikon

Starsky & Hutch İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mind’s Eye Production tarafından geliştirilen Starsky & Hutch suçluları kovalayıp yakalayabildiğiniz tarzda bir araba yarışı oyunu. GTA oyununa benzeyen bir yapısı olan oyun, 1970’li yıllarda televizyonda yer almış ve efsaneler arasına girmiş bir şov programından esinlenilerek geliştirilmiş.

Üç sezondan oluşan oyunda her sezonda altı adet bölüm bulunmakta. Oyuncular her bölümü tamamlamalarının ardından başarılarına göre derecelendiriliyorlar. Bu derecelendirmeye televizyon şovundan esinlenilerek “Viewer Rating” yani seyirci oylaması adı verilmiş.

Oyuncuların oyunda gerçekleştirdikleri kovalamaca esnasında seyirci oylarını olumsuz etkilememesi için binalara vurmama, sivillere çarpmama gibi bazı durumlara dikkat etmeleri gerekiyor. Bunlara dikkat edilmediği taktirde seyirciden yüksek puan almak mümkün olmuyor. Yakalamaca esnasında kutuların üstünden atlama gibi çeşitli akrobatik hareketler ise seyircilerin hoşuna gidiyor ve yüksek puan alınmasını sağlıyor. Üç sezon boyunca genel olarak görevler, bir suçlunun yakalanması ya da bir araca eşlik etmek şeklinde ilerliyor.

Oyunun müzikleri Tim Follin tarafından 70’li yıllardaki şova uygun olarak geliştirilmiş oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş. Starsky & Hutch, daha önce keyifle GTA oyununu severek ve eğlenerek oynamış oyunseverler için oldukça ideal bir oyun. Sahip olduğu ortalama üstü grafikler, kaliteli müzikler ile Starsky & Hutch, nostalji oyun oynamak isteyenlere güzel bir alternatif sunuyor.

Artıları
  • Aksiyon dozu yüksek
  • 70'lerin atmosferi iyi yansıtılmış
  • Hızlı tempolu oynanış
Eksileri
  • Sürüş kısımları çok kötü
  • Acemice hazırlanmış gibi duruyor