Sudden Strike 3 Arms for Victory ikon

Sudden Strike 3 Arms for Victory İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Fireglow Games tarafından geliştirilen Sudden Strike 3: Arms for Victory strateji türünde bir oyun. Etkileyici serinin bir oyunu olan Sudden Strike 3: Arms for Victory, serinin yine diğer oyunlarında olduğu gibi kendine ait oyuncu kitlesi ile oyunseverlerin huzuruna çıkıyor.

Serinin diğer oyunlarında, klasik strateji oyunlarından alıştığımız bina inşa edip malzeme toplamak gibi aktivitelerin aksine emrimize verilen adamlarla görevleri yerine getirmeye çalışıyorduk. Bu oyunda da benzer durum söz konusu.

Sade bir menüsü olan oyunun çoklu kullanıcı desteği de bulunuyor. Tek başımıza oynadığımızda ise Campaign ve Custom Scenario olmak üzere iki seçenek bizleri bekliyor. Custom Scenario’da bir normal görev ve oyuna yeni başlayan için bir tutorial bulunmakta. 2. Dünya Savaşı dönemini konu alan oyunda serinin diğer oyunlarında olduğu gibi görevler gerçek olaylardan meydana geliyor. Iwo Jima’da Amerikalılar ile Japonlar arasında geçen savaşta her iki tarafı da seçip oynamamız mümkün. Bununla birlikte Almanları seçip Avrupa’da yaşanan savaşın içinde de kendimizi bulabiliriz.

Tek kullanıcı modunda 5 oyun bulunmakta. Sayıca az gözükse de savaşlar oldukça uzun ve zorlu geçtiğinden dolayı bu durum bir oyunun kısa sürmesi gibi bir dezavantaj oluşturmuyor.

Askerler, tanklar, mühendisler gibi çeşitli birimlerin bulunduğu oyunda adamlarımızı uygun şekilde kullanıp bize verilen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Oyun tamamen birimler üzerine inşa edildiğinden dolayı birimleri en iyi ve doğru şekilde yönetmek büyük önem taşıyor. Bunun için de birimlerin detaylarına hakim olmak gerekiyor. Hangi birimde ne tarz silah ve mermiler olduğunu bilmek ve buna uygun saldırı ya da savunma yapmak son derece önemli. Ayrıca bir tankın neresinden vurulduğunda nasıl hasar alacağını bilmek de bazen kritik öneme sahip olabiliyor. Oyunda klasik oyunların aksine oldukça ilginç deniz savaşları da bulunuyor. Bu durum da hem kara hem deniz birliklerini en iyi şekilde idare etme yükünü omuzlarımıza yüklüyor.

Oyunun en güzel ve en keyif verici özelliklerinden biri de çoklu kullanıcı desteğine sahip olması. Bu sayede oyunu arkadaşlarınızla oynayarak çok güzel vakit geçirebiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunun strateji kullanılan tarafını da bu kısım oluşturuyor. Çünkü karşımızda yapay bir zeka yerine gerçek bir zeka yer alıyor.

Ortalama grafiklere sahip oyunda sesler ise oldukça iyi ve kaliteli şekilde düşünülmüş. Çoklu kullanıcı, ince detaylara dayalı yoğun stratejisiyle Sudden Strike 3: Arms for Victory oyunseverler için çok iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Şok olacağınız büyüklükte savaş alanları
  • Askeri birlikler ve araçlar tarihi olarak gerçeğe uygun bir şekilde kullanılmış
  • Bölgesel yükseklikler ve diğer bölgesel etkiler sayesinde oyuna taktik strateji uygulayabiliyorsunuz
Eksileri
  • Çok büyük ve kaotik savaş alanlarında kontrol etmek çok zor
  • Yol bulmak çok kötü