Panzer Elite Action ikon

Panzer Elite Action İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Aksiyon simülasyon türünde bir oyun olan Panzer Elite Action, ZootFly tarafından geliştirilmiş ve JoWood Productions tarafından yayınlanmış bir oyun.
2. Dünya Savaşı sırasında geçen oyunda savaşa tank ile katılıyoruz ve tank içinden savaşı takip ediyoruz. Oyun her ne kadar simülasyon olsa da içinde barındırdığı hareketlilik ile oyunda aksiyonu da sonuna kadar yaşıyorsunuz.

Oyunda amacımız sarı noktalarla gösterilen yerlere gidip verilen görevleri yerine getirmek. Görevler genel olarak bir yere bombalamak, birliklerimiz gelene kadar bir yeri korumak gibi şeylerden oluşuyor. Oldukça kolay oynanabilirliği olan oyunda, W, A, S, D tuşları ile tankımıza yön verip, fare ile de ateş edebiliyoruz. Bu durum çok fazla oyun oynamayanların da oyuna kolayca adapte olmalarını sağladığından dolayı oyunun önemli bir avantajı. Oyunda sadece tek bir tankı kontrol etmiyorsunuz. Yanınıza verilen tanklarla ekip liderliği de yapıyorsunuz. Bunun dışında uçaklarla iş birliği ve yardımlaşma yapmanız da mümkün. Örneğin belirlediğiniz bir noktayı vurması için uçağa emir verebiliyorsunuz.

Oyunda sabit bir tank bulunmuyor. Bölümlerin değişmesiyle tanklarınız da değişebiliyor. Her tankın atış mesafesi, hız ve dayanıklılık gibi kendine özgü çeşitli parametreleri bulunuyor. Depo adı verilen yerler ile oyunun kayıt edilmesi ve tankımız için yakıt ve mühimmat alınması mümkün oluyor. Oyunda top ve makineli tüfek şeklinde silahlarımız bulunuyor.

Oyunun yapımı genel olarak iyi olmakla beraber çok sığ bir suya girdiğinizde dahi tankınızın patlaması gibi çeşitli olmaması gereken durumlar da bulunuyor. Fakat bu durumların oyunun oynabilirliğini ve tamamını etkilemediğini de belirtmek lazım.

Panzer Elite Action grafik ve ses açısından ortalama üstünde olarak tabir edilebilir. Tabi ki daha yüksek çözünürlüklü grafikler ve daha etkileyici patlama efektleri ile daha iyi hale gelmesi mümkün olabilirmiş.

Oyunun önemli özelliklerinden biri de savaşın gerçekten geçtiği Stalingrad ve Normandiya gibi yerlerde mücadele etmemiz olmuş. Bu durumun oyunun gerçekçiliğini ve tarihe uygunluğunu olumlu etkilediğini söylemek mümkün. Çoklu oyuncuya destek veren oyunda internet üzerinden arkadaşlarınızla oynayarak keyifli vakit geçirmeye de olanak tanınmış.

Basit kontroller ile oynanması ve düşük sistem ihtiyacı ile Panzer Elite Action hem simülasyon hem de aksiyon oyunlarını oynamayı seven oyunseverler için iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Basit ve hızlı tempolu görevler
  • Tank savaşları çok iyi olmuş
Eksileri
  • Tank fizikleri biraz tutarsız
  • Günü geçmiş grafikler