Star Wars Jedi Academy Knight of The Force

Star Wars Jedi Academy Knights of the Force İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Aksiyon
  • Star Wars Jedi Academy Knights of the Force İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Aksiyon türünde bir oyun olan ve Raven Software tarafından geliştirilen Star Wars Jedi Academy Knights of the Force, dünyaca ünlü Star Wars filminden esinlenilerek ortaya çıkmış bir oyun.
Hem filmi hem de oyunları dünya çapında bir popülerliğe ve hayran kitlesine sahip olan serinin bu oyununda yine aksiyona doyacaksınız. Hikayemiz Jedi Fakültesine doğru yol çıkmamızla başlıyor. Okula varmak üzereyken gemi bir ormana düşüyor ve okula varabilmek için ormandan kısa bir yürüyüş yapmamız gerekiyor. Bu esnada eski şeytani güçlerine kavuşmak isteyen Rosh Penin ve adamlarının okulu ele geçirmeye çalıştığını görüyoruz. Rosh Penin ve adamlarını durdurmak için aksiyon dolu mücadelemiz işte bu noktadan sonra başlıyor.

Serinin bu oyunu, oyuna yeni eklenen RPG ögeleri ile öncekilerden daha farklı ve daha iyi olacak şekilde geliştirilmiş. Bu ögeler sayesinde karakterimizin hangi yönlerinin daha güçlü olacağından saç rengine, giydiği kıyafetlerden hangi ırktan olacağına kadar çok çeşitli özelliklere müdahale etmemiz mümkün.

4 farklı zorluk seviyesinin bulunduğu oyunda, 18 de görev bulunuyor. 5’er görevlik paketler halinde verilen görevlerin 4 tanesi asıl senaryo ve ana görevi yerine getirmemizi sağlayan beşinci oyuna erişebilmek için oynuyoruz. Çok zorlu olmayan ve son derece keyif verici bu görevlerin ardından Rosh Penin ve adamlarını alt edebilmek için senaryoda yer alan ve gidişata göre değişiklik gösterebilen görevleri yerine getiriyoruz. Görevlerin gerçekleştirildiği mekanlar da son derece farklılık gösteriyor. Görevlerin bazen bir uzay gemisinde bazen de geniş haritalarda olması insanın sıkılmasını ve oyunun tek düze olmasının önüne geçmiş.

Star Wars oyunlarının olmaz olmazı “Force” ise bu oyunda serinin diğer oyunlarından “Jedi Outcast”e göre hem kullanım sayısı hem de kullanım düzeyi oldukça arttırılmış. Kullanabileceğimiz ve her göreve gitmeden hangisini arttırmak istediğimizin sorulduğu 3 tür gücümüz var. Bunlar, oyunda ilerledikçe ve ana görevleri yaptıkça kendiliğinden artan “Core Powers”, ikinci koruma, büyü gibi alt başlıkları olan “Light Side” ve yakalama, öfke gibi alt başlıkları olan “Dark Side” güçleridir.

Jedi Academy’de serinin diğer oyunlarında bulunan silahların yanı sıra yeni silahlar da eklenmiş durumda. Fakat daha önce serinin diğer oyunlarını oynayanların çoğunlukla çok kaliteli ve alıştıkları Saberi tercih ettiğini söylemek de mümkün. Çünkü Saber çok iyi geliştirilmiş ve tam 41 farklı hareket yapabileceğiniz çok kullanışlı bir silah. Hareketleri ise en fazla 3 tuş kullanarak yapabiliyorsunuz. Hareket sayısı fazla olduğundan ilk başta hepsini yapmanız mümkün değil ancak zamanla yaptıklarınızı gördükçe de şaşıracaksınız.

Çok çeşitli ve tamamı daha önceki filmlerden ve oyunlardan olan düşmanlara sahip olduğumuz Jedi Academy, üçüncü kişi gözünden oynadığımız bir oyun. Dolayısıyla kamera görüşünün oldukça önem kazandığı oyunda kameranın gayet iyi bir şekilde çalıştığını söylemek mümkün. Oyunun sahip olduğu grafiklere harika demek bile hafif kalabilir. İyi bir ekran kartı ile oyunu grafiklerinden inanılmaz keyif alarak oynayabilirsiniz. Aynı zamanda efektler de çok güzel ve yerli yerinde yapılmış. Örneğin kestiğiniz birinin üzerinde oluşan yanık çizgiler oyuna ayrı bir hava katmış.
Çoklu oyuncu desteğine de sahip olan oyun, Star Wars hayranları ve tüm oyunseverler için tüm özellikleri ile harika bir oyun deneyimi yaşama imkan sunuyor.

Artıları
  • Işın kılıcı ile savaşmak çok zevkli
  • Görev çeşitliliği
Eksileri
  • Araç bölümleri pek iyi olmamış