Shadow Man ikon

Shadow Man İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Shadow Man, aksiyon macera türünde Acclaim Studios Teesside tarafından geliştirilmiş ve Acclaim Entertainment tarafından yayınlanmış aksiyon macera türünde bir video oyun. Bununla birlikte oyun, aynı ada sahip ve Valiant Comics tarafından çıkartılan bir kitap serisinin oyunlaştırılmış hali olma özelliğini de taşıyor.

Oyunda olağanüstü güçlere sahip bir karakter olan Michael LeRoi’ye hayat veriyoruz. Michael Deadside’da bir şeytan olan Legion’u durdurmaya çalışıyor. 1800’lerde Deadside’da yaptırdığı Asylum adındaki kalesinde yaşayan ve bir seri katil olan Legion, Deadside’da katil, hırsız ve tecavüzcülerle birlikte yaşıyor. Bu seri katillik işinde Legion’a The Five adı verilen ve Milton Pike, Marco Cruz, Avery Marx, G.Pierce/Jack The Ripper ve Victor Batrachian’dan oluşan bir çete yardımcı oluyor.

Liveside ve Deadside arasında seyahat edebildiğimiz oyunda bunu LeRoi’nin küçük kardeşinin oyuncak ayısı ile yapıyoruz. Aynı şekilde bu oyuncak ayı vasıtasıyla oyunun ilerleyen kısımlarında ışınlanma için de kullanabiliyoruz. Oyunda LeRoi farklı dünyalarda 120 adet karanlık ruh buluyor. Bu karanlık ruhlardan ordu oluşturacak Legion’u durdurmak için önce bu ruhlardan kurtulması gereken LeRoi yoğun bir mücadelenin içerisine giriyor.

Oyunda, ayrıca yenmemiz ve mücadele etmemiz gereken çok çeşitli canavarlar bulunuyor. Dolayısıyla çok çeşitli silahlar kullanıyoruz. Oyunda ilerledikçe LeRoi seri katiller hakkında yeni bilgiler buluyor ve hikaye bu bilgiler ışığında ilerliyor. Ve oyunun ilerleyen kısmında başarılı şekilde devam ettiğinizde acımasız çete The Five ile karşı karşıya geliyorsunuz.

Shadow Man, dönemi için ortalama üstü grafiklere ve efektlere sahip bir oyun. Aynı zamanda düşük bilgisayar kaynağına ihtiyaç duymasından dolayı hemen hemen bütün bilgisayarlarda oynanabilecek olması da olması da bir avantaj. Aksiyon macera türünü seven ve nostalji yapmak isteyen oyunseverler için Shadow Man oldukça iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Korkutucu ses efektleri
  • Düzlemsel olmayan bir sürü keşfedilecek yer
  • Temiz ve somut kontroller
  • Yavaş yavaş içine gireceğiniz hikaye hattı
Eksileri
  • Frame sorunları var
  • Tam olarak yeni bir şey sunmuyor
  • Bazı animasyonlarda sekans problemi mevcut
  • Oyun içinde kaybolabiliyorsunuz