Take command 2nd manassas ikon

Take Command 2nd Manassas İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Take Command: 2nd Manassas, geliştirilmesi MadMinute Games tarafından ve yayıncılığı ise Paradox Interactive tarafından yapılmış gerçek zamanlı strateji türünde bir oyun. Oyun strateji türünde olmasına rağmen simülasyona benzer görsel özellikleri sebebiyle simülasyon türü sevenler için de bir alternatif oluşturuyor. Unutulmaz bir savaş deneyimi yaşayacağınız oyunda, stratejik zeka da son derece ön plana çıkıyor.

Doğru karar verme ve iyi strateji uygulamanın çok ciddi öneminin bulunduğu oyunda, iç savaş dönemi sırasında yer alan bir birliğin komutasını yapıyorsunuz. Kaliteli bir oyun motoru üzerine inşa edilen oyun üç önemli savaşı kapsıyor. Bu üç önemli savaşta toplamda 48 senaryo bulunuyor. Bu kadar çok senaryo olması uzun soluklu oyun oynamak isteyenler için oldukça iyi bir alternatif oluşturuyor. Bir senaryoda yapılan savaşta elde edilen sonucun diğer senaryoya aktarılması özelliğine sahip olan oyun, bu sayede oyunda bir devamlılık arz etmesini sağlıyor. Oyunda ayrıca, oyunun incelik ve püf noktalarını gösteren 4 adet tutorial da bulunuyor. Kongre Kütüphanesinden alınan ve gerçeğine uygun olarak oyuna aktarılan haritalar ile oyunda çok gerçekçi savaşlar yapabilmek mümkün.

Oyunda Historical Mode, Open Play Mode ve kullanıcının oluşturduğu savaşların eklenebildiği mod olmak üzere toplamda 3 farklı mod bulunuyor. Bu farklı modlar ile oyun farklı tarzda strateji oyunu oynamayı seven kişiler için çeşitli hale getirilmiş. Bir komutan olarak binlerce askeri üç boyutlu arazide yönlendirmek oyundan farklı bir zevk alınmasını sağlıyor. Tamamen gerçeğine uygun olarak tasarlanmış 63 silahın bulunduğu oyun bir savaş oyununda bulunması gereken silah çeşitliliğini de sağlıyor.

Oyunda oldukça kaliteli bir yapay zeka bulunmakta. Taktiksel ve stratejik olarak iyi tasarlanmış yapay zeka, strateji oyununa oldukça uygun olarak geliştirilmiş. Oyunu oynarken rakiplerinizin tüm hareketlerinin sizin eylemlerinize göre geliştiğini ve değiştiğini oldukça net görebiliyorsunuz. Bu noktada firmanın oyuna çok zaman ayırdığı ve ciddi bir emek verdiğini söylemek mümkün.
Oyunda kamera kullanımı da oldukça kaliteli. İstediğiniz zaman herhangi bir noktadan tüm savaş alanını görüntüleme imkanına sahip olduğunuzdan dolayı çok rahat bir şekilde savaş yapabilmek mümkün oluyor.

Kendi senaryolarınızı da oluşturma imkanı sunan Take Command: 2nd Manassas, kaliteli grafikleri ve üç boyutlu sesleri ile strateji türünde oyun oynamaktan keyif alan oyunseverler için iyi bir deneyim sunuyor.

Artıları
  • Oradaymış gibi hissettiren tarihi hatasız yansıtmış
  • Kamera ve arayüz kullanımı kolay
  • Strateji yapmaya zaman tanıyan gerçekçi savaş temposu
Eksileri
  • Klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununa göre çok yavaş