Dark Legions ikon

Strategy 3: The Dark Legions İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mascot Entertainment tarafından geliştirilen Strategy 3: The Dark Legions, gerçek zamanlı strateji ögeleri içeren ücretsiz bir küçük oyun.

Oyun, Warcraft III ile Age of Empires oyunlarının oynanışını kombin haline getirmiş kalitede bir oyun. Gelişim hikayesi de oldukça ilginç olan oyunu Marcell Baranyai adındaki bir bilgisayar programcısı kendini geliştirmek için ortaya çıkarıyor. Oyunun daha sonrasında geldiği nokta ise küçük oyun kategorisindeki oyunların ulaştığı en önemli noktalardan biri.

Tamamı ile 3 boyutlu grafik motoruyla oluşturulan Strategy 3: The Dark Legions, oldukça kaliteli grafikler ile dikkat çekiyor. Oyun henüz son halini almamış olmasına rağmen oyunseverler için son derece iyi bir oyun deneyimi vaat ediyor. Oyunun oynanışı Warcraft III ile benzerlik gösterdiğinden dolayı geçmişte Warcraft III oynamış olanların oyuna adapte olması da bir hayli kolay.
Ortaçağ’da geçen Strategy 3: The Dark Legions’da ordunuzu komuta edebiliyor ve hikaye bazlı görevler ile imparatorluğunuzu kurup geliştirebiliyorsunuz. Bunun yanında rastgele oluşturulmuş görevler ile farklı bilgisayar oyuncuları ile de mücadele etmeniz mümkün. Ailesi kötü kral Frank Kalap tarafından öldürülen genç kahramanımız Theodoric’i yönettiğimiz oyunda oldukça kaliteli savaşlar gerçekleştiriyoruz. Eski düşmanımızı yenmek için savaşçılarımızı yönlendirebiliyoruz.

Toprak toplayıp krallığımızı geliştirdiğimiz oyunda hem karada hem de denizde mücadele edebiliyoruz. Krallığınızı geliştirebilmek için yeni araştırmalar yapıp ordunuzu eğitmenin ve büyütmenin de mümkün olduğu oyunda, kendinizi en iyi şekilde savunup düşmanları yenmeye çalışabiliyoruz.

Strategy 3: The Dark Legions hem son halini almamasına rağmen sahip olduğu kaliteli grafikler ve oynanabilirlik ile hem de ücretsiz küçük oyun kategorisinde yer alması sebebiyle oyunseverler için son derece kaliteli ve zevkli bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Artıları
  • Basit oynanış
  • Kampanya çeşitliliği
  • Başarılı kontroller
  • Etkileyici sesler
Eksileri
  • Oyun müzikleri oynadıkça çok tekrar edici gelebilir
  • Grafikler biraz eski kalmış