Championship Manager 2007 ikon

Championship Manager 2007 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Beautiful Game Studios tarafından geliştirilen ve Eidos tarafından yayınlanan Championship Manager 2007 futbol menajerliği alanında bir oyun.

Tüm menajerlik oyunlarında olduğu gibi takımımızı seçerek başladığımız oyunda antrenmanlarda serinin önceki oyunlarına oranla bazı değişiklikler yapılmış durumda. Bu değişiklikler sayesinde oyuncularımızın yeteneklerini geliştirme imkanı da bulmuş oluyoruz. Transfer konusunda oyuncuların kendilerini ağırdan satma durumu diğer CM oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da devam ediyor. Fakat oyuncu bulma ve transfer süreçleri biraz daha kolay hale getirilmiş durumda. Antrenmanlarda oyuncularla yakından ilgilenme ve motive edici konuşmalar yapabiliyoruz. Bu durum da takımın başarısına olumlu şekilde katkı sağlıyor. CM serilerinin diğer oyunlarında ilerleme tuşuna bastığımızda hiçbir şey yapamadan bekliyorduk. CM 2007’de ise bu durum değiştirilmiş ve oyunda zaman ileri alınırken biz menüde istediğimiz işi yapabiliyoruz. Oyundaki bu sıkıcı ve vakit kaybettirici özelliğin değişmesi oyuncu açısından oyunun akıcılığını sağlaması açısından oldukça güzel bir özellik.

Maçtan önce soyunma odasında yapılan motivasyon konuşmalarının son derece önemli olduğu Championship Manager 2007’de maçtan esnasında ise elimizde topa sahip olma oranı, kaleye bulan şut sayısı, başarılı çalımlar gibi son derece detaylı analizler de bulunuyor. Bu detaylı analizler sayesinde oyuncularımızın durumunu iyi bir şekilde okuyup gerekli değişiklikleri yapma imkanına sahip oluyoruz. Ayrıca maç esnasında önemli pozisyonları görebilmemiz için 2 boyutlu saha da bulunuyor. Devre arasında futbolcularımızla tekrar görüşüp maçın gidişatına göre değişiklik ve konuşma yapmamız da mümkün. En son konuşmayı ise maç sonunda yapıyoruz ve bu konuşma futbolcuların iki maç arasındaki moral durumunda da etkili oluyor.

Oyunda en ufak baskıda zaman zaman çok ciddi hatalar yapılması ve yeterince önem gösterilmeyen sesler oyunu bir miktar olumsuz etkilemiş olsa da Championship Manager 2007 oyuncuya sunduğu detaylı istatistikler, takıma ve oyunculara yapabildiğimiz özel konuşmalarla menajerlik türünden keyif alan oyunseverler için son derece kaliteli bir alternatif sunuyor.

Artıları
  • Oynayacak çok büyük bir dünya
  • ProZone taktik analizleri
  • Tutarlı takım ve oyuncu istatistikleri
Eksileri
  • Maç motorunun hala geliştirilmeye ihtiyacı var