Total Annihilation

Total Annihilation İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Cavedog Entertainment tarafından geliştirilen Total Annihilation gerçek zamanlı strateji ve bilim kurgu türünde bir oyun.

Oldukça kaliteli yapay zekası karşımıza çıkan oyun, insanlar ve yapay zeka The Core’un ön planda olduğu fütüristik ve enteresan bir atmosferde cereyan ediyor. İnsanlık, The Core’un ekonomi ve teknoloji alanlarındaki başarıları sayesinde evrenin bir çok bölgesini sömürge haline getirmiştir. Sömürge halinde barış ve refah içinde yaşayan insanlar teknolojide daha da ileri giderek insan bilincinin makineye geçmesine olanak tanımıştır. Bu olanak ile modelleme adı verilen bir olay geliştiren insanlık ölümsüzlüğe de adım atmıştır. The Core’un herkesin modellemeden geçmesini zorunlu tutmasıyla mutlu mesut yaşayan insanlıkta sorunlar çıkacak ve dengeler de bu sebeple bozulacaktır. The Core tarafından getirilen bu kurala evrenin uzak ve ücra bir köşesinde yaşayan bir topluluk karşı çıkacak ve isyan başlatacak, böylelikle de hiç beklenilmeyen bir savaş patlak verecektir.

Çoklu oyuncu desteği de bulunan Total Annihilation’da tekli oyuncu modunda 150’den fazla birim ve ve her bir alan için 25 adet de görev bulunuyor. Bu görevler sırasında uçak, tank, piyade botları, gemi, denizaltı gibi çeşitli araçları kullanabiliyoruz. Çoklu oyuncu modunda da arkadaşlarımızla oyunun keyfini yaşayabiliyor ve oyuncu olarak savaşlara katılıp takımda yer alabiliyoruz. Tamamı 3 boyutlu grafiklerle inşa edilmiş oyunda çevre ve silah modellemeleri son derece iyi düşünülerek ve emek harcanarak oyuncunun zevk alacağı şekilde tasarlanmış. Bu özellikleri ile çok sayıda oyunsevere ulaşan Total Annihilation ilginç konusu ve kalitesi ile çok sayıda oyunsever tarafından beğenerek ve keyifle oynanan bir oyun halini almıştır.

Radar ve sonar kullanarak düşmanı tespit etmeye, lazerli silahlar gibi çeşitli ağır silahları kullanmaya, orman, çöl, ada, metal buz ve hatta ay gibi çeşitli alanlarda mücadele etmeye ve tamamı 3 boyutlu grafiklere sahip yapıları inşa etmeye olanak sağlayan Total Annihilation farklı tarzda bir oyun arayan özellikle strateji ve bilim kurgu oynamayı seven oyunseverlere farklı ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşama imkanı sunuyor.

Artıları
  • Zorlayıcı ama alt edilebilir yapay zeka
  • Harita editörü mevcut
  • Muhteşem oyun sesleri
Eksileri
  • Eskimiş grafikler