Burnout Paradise ikon

Burnout Paradise İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Criterion Games tarafından geliştirilen ve EA Games tarafından yayınlanan Burnout Paradise ,yarış türünde bir oyun.

Aynı zamanda bir yarış serisinin bir oyunu olma özelliğine sahip olan oyunda ilk dikkati çeken şey Guns N’ Roses’in şarkısının oyunculara oldukça gaz verecek şekilde oyunda bizi bekliyor olması. Böyle bir müzikle yarışmak oyunun atmosferine kapılıp arabayı uçurmak için yeterli bir sebep.

Oyun, Paradise City adlı bir şehirde geçiyor ve oyuna girer girmez bizi düzeni çok da iyi olmayan bir menü karşılıyor. Motosiklet veya araç seçeneklerinden birisini seçip oyuna dahil oluyoruz. Seçtiğimiz bu araçla şehirde tur atarken ekrana gelen yönergeler sayesinde de oyunu anlamaya çalışıyoruz.

Oyun esnasında menüye girdiğimizde oyunla ilgili istatistikler, şehir haritası gibi kısımlarla karşılaşıyoruz. Ayrıca bulunan ayarlar menüsüyle tuş kombinasyonları ve oyun hızı gibi parametreleri değiştirmek de mümkün. Hız duygusu ile birlikte keyifli bir yarış deneyimi sunan oyunda, zaman ve yol kısıtlarıyla oluşturulmuş çeşitli yarış tipleri bulunuyor. Oyunda araçların kontrolü gayet güzel tasarlanmış. Oyuna alışmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Oyunu ilk sırada bitirmenin dışında rakiplere çarpıp oyun alanından atmak gibi görevler olduğundan yarışlar çok keyifli geçiyor.

Oyunda aracımızın sinyali vasıtasıyla dönmemiz gereken yön için uyarılıyoruz. Bu son derece basit ve iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Ayrıca bulunduğumuz şehir oldukça sosyal bir yer ve yarışlarımızı da bu sosyal şehir merkezinde yapıyoruz. Bununla birlikte yarış alanları arasında toprak ve şehir dışı yerlerle yanı sıra kaldıraçlı ve akrobatik hareketler yapabileceğimiz yerler de bulunuyor.

Yarış kazandıkça yeni arabalar elde ediyoruz fakat bunlar oyundaki tüm arabalarda olduğu gibi bize hurda halinde geliyor. Bu araçları iyi hale getirmek bizim sorumluluğumuzda. Oyunda farklı seviyede ehliyetler bulunuyor. D sınıfı ile başlıyoruz ve oyunda ilerledikçe A sınıfına varmaya çalışıyoruz. Şehrin büyük ve güzel olmasına rağmen insanların olmaması bir eksiklik olarak karşımıza çıkıyor.

Oyunda yollarda gezen arabalara yaptığınız manevra ve hareketlerle kaza yaptırdığınız taktirde o araca da sahip oluyorsunuz. Bu gayet güzel ve eğlendirici bir özellik. Bir diğer güzel özellik ise belirli süre içinde yapmanız gereken gerekli sayıda Takedown yapmanız. Bu sayede çok ilginç kaza sahnelerine şahit oluyorsunuz. Ayrıca oyunun online olarak oynanabilen çoklu kullanıcı modu olması da arkadaşlarınızla çok keyifli yarışlar yapmanızı sağlıyor.

Burnout Paradise, sahip olduğu kaliteli grafikler, çok iyi düzeydeki hasar sistemi, eğlenceli kaza sahneleri, çok iyi ve gaza getirici özellikteki müzikleri ve harika motor ve çarpışma ses efektleriyle arcade türünde kaliteli bir yarış arayanlar için son derece kaliteli ve güzel bir yarış oyunu deneyimi sunuyor.

Artıları
  • Akrobasi ve aksiyon dolu
  • Detaylı çarpışma sistemi
  • Saatlerce sürebilen oynanış
  • Başarılı oyun müzikleri
Eksileri
  • Çok büyük açık dünyadan kaynaklanabilecek sıkıntılar