UberSoldier 2

UberSoldier 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Aksiyon türünde ve oyunu karakterimizin gözünden oynadığımız FPS tarzında bir oyun olan UberSoldier 2, Burut CT tarafından geliştirilmiş bir oyun.

Rus yapımcısı bulunan oyun 2. Dünya Savaşı’nı konu alıyor. Serinin ilk oyununun sahip olduğu hatalar ve piyasada yer bulamaması ile birlikte yapımcılar daha iyi ve piyasada yer edinebilen bir oyun yapmak için kolları sıvadılar ve karşımıza UberSoldier 2’yi çıkardılar.

Oyuna girdiğimizde karşımıza karakter gelişim ekranı adında bir ekran geliyor. Oyun açısından son derece faydalı bu ekran sayesinde karakterimizin özellikleri ile ayarlamaları yapabiliyoruz. Bu ayarlamaları gerçekleştirirken bize verilen puanları güç, sağlık, zırh gibi farklı birimlere istediğimiz ve oyunu oynarken kullanacağımız yola uygun olarak dağıtıyoruz. Bu aşamayı tamamlayıp karakterimizle alakalı ayarlamaları tamamladıktan sonra bölüme başlayabiliyoruz.

Oyuna girdiğimizde bizi karşılayan ilk şeyin detaylı şekilde tasarlanmış çevre olduğunu söyleyebiliriz. Pazar tezgahlarından küçük evlere kadar çok detaylı bir çevre tasarımı bizleri bekliyor. Temel amacımızın düşman tank ve askerlerini yok ederek ilerlemek olan oyunda makineli tüfek, tabanca, lav silahı çeşitli silahlarımız da bulunuyor. Oyunda öldürdüğümüz düşmanların silah ve mermilerini de alabildiğimiz oyunda çevrede bulunan sağlık paketleri ile sağlığımızı yükseltmemiz de mümkün hale getirilmiş. Sağlık paketlerine benzer şekilde silahlarımız için mermi ve aparat bulabileceğimiz çeşitli sandıklar da bulunuyor. İlk anlardan ekibimize ulaşana kadar geçen sürede çok sayıda mermiye maruz kaldığımızdan dolayı bu sandıklar bizim için çok ciddi önem arz ediyor. Aynı zamanda oyuna eklenen koruma kalkanı özelliği de bu gibi durumlar için tam bir kurtarıcı.

UbelSoldier 2, çok iyi grafiklere sahip olmamakla birlikte gerek detaylı çevre tasarımı gerekse de karakter tasarımları gibi özellikleri ile oyunculara iyi bir görsel deneyim sunuyor. Bununla beraber oyun fiziği de gayet iyi şekilde oluşturulmuş durumda. Özellikle karakterlerle alakalı yaralanmalar ve hasar görmeler gerçekten iyi tasarlanmış. Rusça, Almanca gibi dillerde diyalogların bulunduğu oyunda sesler de ortalamanın üzerinde.

Sahip olduğu özellikler ile UberSoldier 2, tarihi bir 2. Dünya Savaşı ve FPS oynamak isteyen oyunseverler için iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Muhteşem ayarlanmış RPG yükseltmeleri
  • Zaman kalkanı çok eğlenceli olabilir
  • Karikatürize edilmiş görevler arası sahneler
Eksileri
  • Hikaye ve seslendirme çok kötü
  • Kısıtlı cephanelik
  • Otomatik kayıt sistemi kullanışsız
  • Multiplayer modu çok sığ