Trackmania Nations ikon

Trackmania Nations İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Trackmania Nations, Nadeo tarafından geliştirilen ve Digital Jesters ve Focus tarafından yayınlanan bir araba yarışı oyunu.

Araba yarışı oyunları genel olarak istediğimiz ve beğendiğimiz bir arabayı seçip diğer oyuncularla yarışmayı içerir. Bildiğimiz araba yarışı oyunları aksine bir seri oyunu olan Trackmania’da en önemli ve farklı özellik bulunan bloklar ile istediğimiz tarzda bir arabayı kendimizin inşa edebilmesi. Ayrıca Trackmania serisi oyunculara belli bir zaman sınırı içinde bir oyuncu ile istediği kadar yarışma olanağı da sağlar. Ayrıca oyunun sahip olduğu çoklu kullanıcı özelliği ile bu oyunun keyfini arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle de yaşamanız mümkün.

Serinin 3. oyunu olma özelliğine sahip olan Trackmania Nations, serinin diğer oyunlarındaki araç yapım blokları ve Renault, 4×4 Suzuki ve Ford Escort gibi araçlar bulunuyor. Ayrıca serinin diğer oyunlarında bulunan yarış çevrelerine Stadium adı verilen bir çevre de eklenmiş durumda. Oyunda tekli kullanıcı modu için 100 farklı pist bulunuyor. Bu sayı gerçekten oldukça iddialı ve bu sayede oyunu uzun süre sıkılmadan oynayabiliyorsunuz. Fakat bu özelliğine rağmen oyun genel olarak online olarak oynanan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Liderlik tabelasının bulunduğu oyunda sıralamaya giren ilk 5 kişinin en iyi zaman ve puanları oyunun giriş sayfasında ekrana yansıtılıyor.

Bir araba yarışı için fena olmayan grafiklere sahip olan oyunda oynanabilirlik ve araç kontrolleri gayet güzel tasarlanmış. Oyunu çok rahat bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Ayrıca gayet güzel müziklere sahip olan oyun, yeri geldiğinde gaza gelmenizi de sağlıyor.

Sahip olduğu özellikler ileTrackmania Nations oyunseverlere farklı ve iyi bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Artıları
  • Heyecanlı yarışlar
  • Geniş oyuncu tabanı
  • Çok sayıda değişik pist
Eksileri
  • Bazı pistleri takip etmesi zor
  • Uzmanlaşması çok zor