Iron Grip Warlord ikon

Iron Grip: Warlord İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ISOTX tarafından geliştirilen ve yayınlanan Iron Grip: Warlord aksiyon türünde oyunu kahramanımızın gözünden oynadığımız FPS tarzında bir oyun.

Aksiyon türünde olmasına rağmen içinde strateji unsurları da bulunan oyun id Tech 3 oyun motorunu kullanıyor. Oyun aynı zamanda Napolyon dönemi ve 2. Dünya Savaşı teknolojisinin bir karışımını içerdiğinden dolayı ilginç konusu ile de karşımıza çıkıyor. Oyunda çeşitli bölgeler bulunmasına rağmen esas odaklanılan yer Kathos. Batı Avrupa’da soğuk bir yer olan Kathos, askeri açıdan iki bölüme ayrılmış durumdadır. Bu iki bölümden birinde dünyanın en teknolojik askeri gücüne sahip Rahmos, diğerinde ise düzensiz ve dağlık arazilerde faaliyet gösteren ve Arachs adındaki güçlü mekanize birliklere sahip olan Fahrong bulunmaktadır. Oyunun merkezinde ise Atelia adında orta boyutta, bol kaynaklara ve çeşitli etnik gruplara sahip bir ülke bulunmaktadır. Oyunda bu merkezi şehir Atelia, iki Kathos askeri gücü tarafından işgal edilmekte ve artık burada Warlord kuralları geçerli olmaktadır.

Oyunda genel itibariyle bir kent ortamında geçiyor. Bu ortamda küçük bir elit grup ile büyük işgal ordularıyla savaşmak şeklinde geçiyor. Iron Grip: Warlor’da saldırıya geçmeden önce iyi bir savunma yapmak gerekiyor. Sıradan aksiyon oyunlarından ayrılmasını ve içinde strateji unsurlarını barındırmasını sağlayan durum da bu. Ne zaman savunma, ne zaman saldırı yapacağınız konusunda iyi bir strateji izlemeniz gerekiyor. Bununla birlikte oyunda çok sayıda ateşli silah ve makineli tüfek de savaşmamız için bulunuyor.

Türüne göre ortalama üstü grafiklere sahip olan oyun iyi bir oynanabilirlik ile karşımıza çıkıyor. Kontrollerin rahat bir şekilde yapılabildiği oyunda sesler de fena değil.
Iron Grip Warlord sahip olduğu konusu ve özellikleri ile oyunseverler için iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Tam bir FPS / RTS hibrit oyun
Eksileri
  • Ayarsız zorluk seviyeleri
  • Online topluluk yok denecek kadar az