Wanted Weapons of Fate ikon

Wanted: Weapons of Fate İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Grin Inc. tarafından geliştirilen ve Warner Bros Entertainment tarafından yayınlanan Wanted: Weapons of Fate aksiyon türünde bir oyun.

Bir çizgi romandan uyarlanan Wanted’ın daha öncesinde filmi de yapıldı. Hem çizgi roman hem de filmden hatırı sayılır bir kitle elde edilmesiyle yapımın oyunu da yapılarak oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Oyundaki karakterler filmdeki karakterlerden esinlenerek modellenmiş.

Oyun filmdeki hikayenin devamı niteliğinde ve hem Wesley isimli karakteri kontrol edip annesi hakkındaki bilgileri öğrenmeye çalışıyor hem de Cross isimli karakteri yönetip geçmişte meydana gelmiş olayları aydınlatmaya çalışıyoruz. Oyunda iki farklı karakteri yönetme imkanımız olmasına rağmen iki karakterle de benzer işleri yapmamız gerektiğinden farklı oyunlar oynama hissini alamıyoruz. İki karakter arasında kullanılan silahlar gibi ufak tefek farklılıklar var.

Training bölümüyle başlayan Wanted: Weapons of Fate’de bu bölümde oyunun inceliklerini keşfetmeye çalışıyoruz. Siperlerin ardına saklanma, bir köşeden bir başka köşeye geçme gibi bir çok aksiyon oyununda yapılan aktiviteler bu oyunda da mevcut. Oyunda hoş düşünülen ve mermilere karşı kalkan kullanan rakiplere karşı oldukça etkili kavisli mermi özelliği de bulunuyor. Bu sayede önümüzde nasıl bir engel olursa olsun basit bir klavye ve mouse hareketiyle rakibimizi etkisiz hale getirebiliyoruz. Aynı zamanda Assassin Time özelliğini kazanarak zamanı yavaşlatabiliyor ve rakiplerimizi daha kolay bir şekilde vurabiliyoruz. Aynı zamanda oyunun belli yerlerinde bulunan zaman yavaşlaması ile rakiplerin attığı mermileri de vurabiliyoruz.

Yapay zeka biraz daha iyi olsa oyunun oynanışı daha iyi olabilir, oyunun oynanabilirliğine bir miktar zorluk ve keyif katılabilirmiş. Çünkü bazı yerlerde rakipleri vurmak çok kolay fakat bu haliyle de oyun ortalama üstünde bir yapay zekaya sahip. Oyun görsel olarak son derece sadece tasarlanmış ancak ışık efektleri ile görsellerin gerçekçiliği son derece arttırılmış. Bu da oyuna bir hayli gerçekçilik ve kalite vermiş. Seslendirmeler bu haliyle kötü olmasa bile oyun bir film oyunu olduğundan seslendirmeler de filmdeki karakterler tarafından yapılsa çok daha iyi olabilirmiş.

Wanted: Weapons of Fate, yoğun aksiyonu, güzel oynanabilirliği ve keyifli oyun deneyimi ile aksiyon seven oyunseverlere güzel bir oyun sunuyor.

Artıları
  • Bükülen mermiler değişik ve hoş olmuş
  • Slow motion sahneleri çok güzel görünüyor
Eksileri
  • Düşmanlar tahmin edilebilir şeyler yapıyor
  • Oyun içerik anlamında çok kısa
  • Tutarsız frame oranı
  • Ara sahneler yetersiz