River Raid 2 ikon

River Raid 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

River Raid kara kutu diye tanımlandırılmış atarilerin en çok oynanan oyunuydu. Yaşı 25’ten yüksek olanlar kara kutu atarileri hatırlayacaklardır. Atari 2600 ile özdeşleşmiş bu oyun o atari için çıkarılan en efsane oyun olarak hala hatırlanıyor. Özellikle bizim de oyun oynamaya başladığımız dönemlerde en çok oynadığımız oyunlardan birisiydi. İşte oyunun yapımcıları bu popülerliği bilgisayar ortamına da taşımak için River Raid 2’yi çıkarmışlar.

Oyun için en eski uçak savaş oyunlarından birisi olduğunu söylemek sanırım doğru bir tabir olacaktır. River Raid 2 oyununda da sizi son kalite grafikler beklemiyor ama ilk oyuna göre görsellerde güzelleştirmeler yapılmış. Oyunda yine su kanallarını andıran yollarda uçarak karşınıza çıkan düşman gemileri ve uçakları vururken bir yandan da karşınıza çıkan yakıtları toplayıp yakıtınızın bitmemesine çalışıyorsunuz. Yakıtınızın bitmemesi için ekranda sıkça karşınıza çıkan ( En azından oyunun en başlarında ) FUEL yazan yerlerin üzerinden geçerek yakıtınızın fullenmesini sağlamalısınız. Gemiler ve yana doğru hareket eden uçaklar sizi pek zorlamayabilir ama ileride çıkan çapraz ve hızlı hareket eden helikopterler ve sonraki bölgeye geçebilmek için patlatmanız gereken geçiş kapıları sizi hayli zorlayacak. Oyunun mantığı ilk oyunlar neredeyse birebir aynı diyebiliriz. Biraz nostalji yapmak isteyenlerin kaçırmaması gereken eski bir uçak oyunu.

Oyun çok eski bir oyun olduğu için neredeyse hiçbir sistem gereksinimi gerekmiyor. Ama yine de zevkli bir oyun olduğunun garantisini size verebiliriz.