Death Track Resurrection ikon

Death Track Resurrection İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Death Track Resurrection, 2008 yılında Skyfallen Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon dolu bir araba yarışı oyunudur. TheEngine motorunu kullanan oyunda çarpışmalar büyük bir öneme sahip.

Oyunda sizin ve rakiplerinizin araçlarında çeşitli silah donanımları bulunuyor ve bir yandan yarışırken bir yandan da savaşıyorsunuz. Yakın gelecekte kaotik bir atmosferde geçen oyunda günümüz arabaları silah donanımları ile birer savaş makinesi haline dönüştürülmüş. Hem de bunlarla yapılan yarışlar artık yasa dışı da sayılmıyor. Diğer arabalarla girdiğiniz bu amansız mücadeleler geleceğin spor etkinlikleri.

Bu spor dalının ana etkinliği ise hayatta kalma yarışı. Adından da anlaşılacağı gibi yarıştaki amaç hayatta kalıp diğer yarışçıları yarış dışı bırakmak. Bu hiç de kolay olmayacak çünkü onlar dünyanın en iyi yarışçıları ve başlangıçta sizin aracınıza oranla çok daha güçlü araçlara sahipler. Ayrıca yollar da çeşitli tuzaklarla dolu. Bir yandan düşmanlarınızın silahlarından kaçarken bir yandan da yoldaki engel ve tuzaklara dikkat etmelisiniz.

Oyunda kaos ve karışıklığın caddelerde hüküm sürdüğü New York, Bangkok, Tokyo, Vatikan, Paris, Londra, San Diego, Moskova, Prag ve İstanbul şehirlerinde yarışacaksınız. Bu 10 şehrin gelecekteki karışmış ortamı oldukça iyi kurgulanmış ve ortaya ilginç pistler çıkmış. Her şehirde şehrin demografisine uygun bir çevre ve patlayan objeler bulunuyor.

Kullanabileceğiniz farklı güçlerde 10 araç var ve bu araçların her birinde farklı güçlerde silahlar mevcut. Death Track Resurrection oyununda bu araçların güçlerini ve silahlarını yükseltebilir ve kendi istediğiniz şekilde boyayarak dizayn edebilirsiniz. Hikaye tabanlı ilerleyen tekli oyuncu modu size uzun bir oynanış süresi vadediyor.

Artıları
  • Pistler güzel dizayn edilmiş
  • Araba dövüşleri oldukça zevkli olabiliyor
  • Hızı hissedebiliyorsunuz
Eksileri
  • Multiplayer modu bulunmuyor