Silkroad Online ikon

Silkroad Online İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Silkroad Online, internet üzerinden oynanabilen ve bağımlılık yaratan özellikleriyle bilgisayar başında saatlerce zaman geçirmenize neden olabilecek önemli bir online oyundur. Oyun, İpek Yolu’nu merkeze alarak 3 farklı görevi içermektedir. Bu heyecan verici oyunda, kervancı veya hırsız olarak oynayabilir ve bu görevlerde size verilen görevleri yerine getirebilirsiniz. Profesyonel bir ekip tarafından sürekli güncellendiği için, mmorpg tarzında bir oyun olan Silkroad, uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun haline gelmiştir. Joymax firması, bu oyunla bir kez daha mmorpg tarzındaki oyunlarda ne kadar başarılı olduğunu göstermiştir.

Dünya genelinde oyuncu profillerini ağırlaması nedeniyle, oyunun rekabet düzeyi de yükselmiştir. Türkiye’de de büyük bir ilgi gören Silkroad, 2009 yılında en iyi online oyun seçilmiştir. Oyun hakkında birçok hile sitesi ve forum Türkçe olarak kurulmuş veya büyük forumlarda mutlaka bir Silkroad bölümü yer almıştır. SRo adı da verilen bu oyunun en güzel yanı, tamamen ücretsiz bir oyun olmasıdır. Elbette bazı özellikler ve itemler para ile satın alınabilmektedir, ancak bunun zorunlu olmadığı unutulmamalıdır.

Silkroad, birçok oyuncunun ilk tercihleri arasında yer alan, bağımlılık düzeyi yüksek, kendini sürekli yenileyen ve çok büyük bir oyuncu tabanına sahip köklü bir oyundur. Eğer oyunu henüz denemediyseniz, kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz.

Silkroad Online Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000, XP, Vista
İşlemci : Pentium 3 800MHz veya üzeri
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : GeForce2 / ATI 9000
DirectX : 9
Artıları
  • Şehirler çok fantastik görünüyor
  • Bir sürü farklı yetenek mevcut
  • 13 ten fazla sınıf mevcut
Eksileri
  • Diğer MMORPG oyunlara çok benziyor.
  • Karışık ilerleme sistemi