Race On ikon

Race On İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Race On, 2009 yılında SimBin Studios tarafından geliştirilen simülasyon yarış oyunudur. Oyun WTCC ( World Touring Car Cup) 2008, US Muscle Car Series ve International Formula Master etkinliklerini konu alıyor ve oyunda siz de bu kupayı kazanmaya çalışıyorsunuz. Race 07 oyunu için bir genişletme paketi olarak çıkarılan oyun gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.

Oyunda Race 07 araçlarına ek olarak Formula araçlarından tutun da muscle arabalara kadar çok çeşitli bir araç yelpazesi sizi bekliyor. 7 farklı araç kategorisinde 10 yeni araç seçeneği oyunda size sunuluyor. Bu araçların arasında Chevrolet Camaro, Dodge Charger SRT8 gibi Amerikan kaslı arabaları da var. Bu yarış araçları ile Amerikan pistlerinde tozu dumana katmaya çalışacaksınız. Road America ve Laguna Seca gibi 5 farklı Amerikan pisti en ufak detaya kadar düşünülerek modellenmiş. Ayrıca Race 07 oyunundaki tüm pistler bu oyunda da yer alıyor.

Oyun gerçek turnuva modelini yansıttığı için yükselme kuralları tamamen gerçeğine uygun turnuvalarda boy gösterebilirsiniz. 25 farklı bilgisayar tarafından kontrol edilen veya online oyuncu ile birlikte oldukça kalabalık bir multiplayer modu da oyunda yer alıyor. Bilgisayar yerine kendinize ait olan pist performanslarına karşı da yarışabilirsiniz. Bir önceki pist performansınız hayalet bir şekilde size eşlik ediyor.

Race On oyunu oyun inceleme sitelerinden genellikle ortalamanın üzerinde puanlar aldı. Biz de yaptığımız incelemeler sonucunda denenmesi gereken bir yarış olduğunu düşünüyoruz. Özellikle Race 07 oyununu oynadıysanız ve beğendiyseniz Race On oyunu da kesinlikle sizi mutlu edecektir.

Artıları
  • Değişik yarış modları
  • Heyecanlı oynanış
Eksileri
  • Fizik hataları mevcut