Warsow ikon

Warsow İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Warsow, futuristik grafiklere sahip tarz olarak Quake Arena savaşını andıran bir FPS online oyunudur. Oyunda yine Quake serilerinde görmeye alışık olduğunuz mekanların yanı sıra silahlar da çok benzerlik gösteriyor. Grafikler futuristik olmasının yanı sıra aynı zamanda çizgi film tarzında görsellerden oluşuyor. Oyunun açık kaynak olması ise bu türden böylesine bir oyunda görmeye alışık olmadığımız bir özellik.

Oyunun hızlı olması ve akıcılığı zaten özellikle istenilerek tasarlandığını gösterir yönde. Yani siz de kapalı bir turnuva alanı içerisinde düşmanlarınızla hızlı bir şekilde kapışmak istiyorsanız ve burada takılma donma yaşamadan eğlenceli grafikler olsun diyorsanız Warsow oyununu mutlaka denemelisiniz.

Oyun Japonya’da çok tanınmış bir oyun ve turnuvaları düzenleniyor. Ülkemizde çok bilinmese de yine de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Oyunu dilerseniz diğer online oyunculara karşı dilerseniz botlara karşı oynayabiliyorsunuz. Daha önceden Quake oynadıysanız silahlar ve oyun dinamiği siz çok tanıdık gelebilir.

Online bir oyun için en büyük eksilerinden birisi yükleme süreleri. Bu tip oyunlarda alışık olmadığınız uzunlukta bekleme süreleri ile karşılaşacaksınız. Özgün grafikleri ve mekan tasarımları ise oyunu farklılaştıran en büyük özellik. Silahlardaki 2 farklı mermi seçeneği de bu oyundan önce pek de görmediğimiz bir yenilik. İlk olarak daha fazla hasar veren mermileri kullandıktan ve bitirdikten sonra daha az hasarlı mermi grubuna geçiyorsunuz. Bu da size mermilerinizi akıllıca kullanma zorunluluğu kılıyor.

Artıları
  • Quake oyununun çizgi filmi gibi
  • Hızlı tempolu oynanış
Eksileri
  • Öğrenme kısmı başarısız
  • Uzun yüklenme süreleri