International Karting ikon

International Karting İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Karting araçları Formula araçlarını andıran ancak daha küçük ve daha basit yapıda araçlardır. Tıpkı Formula 1 gibi kartingler için de farklı turnuvalar ve yarış şampiyonları bulunur. International Karting oyunu da bu şampiyona ve turnuvalarda yarışmanızı sağlayan eğlenceli bir karting yarış oyunu. Super 1 Karting oyununun devamı olan bu yeni oyunda ilk oyuna göre daha fazla araç çeşidi ve daha fazla pist bulunuyor.

Karting arabaları ile çeşitli karting pistlerinde yarışmış olanların iyi bildiği bir şey var: Karting arabaları normal arabalar kadar hız yapamaz ama hızı çok iyi hissettirirler. Özellikle yüksek manevra kabiliyetleri ve yere sağlam oturmaları sebebi ile dönüşleri keskin almak ve drift yapmak karting araçları ile oldukça eğlencelidir. Oyunda da bunları yapacaksınız tabi ama daha çok daha geniş Formula 1 pistlerini andıran pistlerde yarışacağınız için daha profesyonel düşünebilirsiniz. Araçların hızları 100 km’e kadar çıkabiliyor. Oyunun başlangıcında çok iyi ve çok hızlı bir araçla başlamayacaksınız ama yarışları kazandıkça diğer araçların kilidini açabilirsiniz. Bu sayede daha hızlı araçlarla daha zorlu yarışçılara karşı yarışıp başarılı olabilirsiniz.

Oyun günümüzde biraz eskimiş bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar oynanabilir düzeyde grafiklere sahip bir oyun olsa da günümüze göre eski kalmış grafikler olduğu da gerçek. Ama elinizdeki bilgisayar yüksek sistem donanımına sahip değilse ve düşük sistem gereksinimi olan bir yarış oyunu arıyorsanız size eğlenceli saatler geçirteceğinin garantisini verebiliriz.

Artıları
  • Küçük dosya boyutu
  • Karting yarışlarını sevenlere hitap ediyor
Eksileri
  • Grafikler eski
  • Tekrar eden oynanış
  • Pist sayısı az