Chicken Invaders 3 Chrismas Edition ikon

Chicken Invaders 3 Christmas Edition İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Aksiyon
  • Chicken Invaders 3 Christmas Edition İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Chicken Invaders 3 Christmas Edition oyunu InterAction Studios tarafından geliştirilen basit ve eğlenceli ateş etme oyunudur.

Dünyayı istila etmeye çalışan tavuklar bu sefer yılbaşında saldırıyor. Siz de uzay geminiz ile uzayda yol alarak hem bu tavuklardan, hem onların korkunç tavuklar şeklindeki makine bosslarından hem de yumurtalarından kaçınarak onlara ateş ederek dünyayı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Vurduğunuz tavuklardan düşen güçlendiricileri yakalayarak hem uzay geminizi daha güçlü hem de silahlarınızı daha büyük ve etkili hale getirebilirsiniz.

Oyunda kullandığınız uzay gemisini tavuklardan düşen yumurtalara çarpmadan ve bossların saldırılarından koruyarak sürekli gelişen bir ateş etme yeteneğine ve ekstra roketlere sahip olabilirsiniz. Oyunun başında ince iki çizgi şeklinde düz olarak karşınıza ateş edebilirken toplayacağınız araçlar ve güçlendiriciler ile daha kalın çaprazlara da ateş eden ve daha çok hasar veren bir ateş yeteneğine sahip olabilirsiniz. Tavukların yanı sıra bölüm aralarında gök taşlarından oluşan saldırılardan da başarı ile çıkmanız gerekiyor.

Farklı renklerdeki tavukların farklı yetenekleri ve hareket şekilleri olabiliyor. İlerleyen bölümlerde tavuklar çapraz, oval ve zikzak çizerek daha hızlı bir şekilde yumurta fırlatıp sizi oldukça zorluyor. Oyun yılbaşı oyunu olduğu için arada hediye paketlerini vurarak içinden çıkan ödülleri topladığınız bonus bölümler de bulunuyor. Oyunda karşınıza çıkan devasa tavuk bossları geçmek oldukça zor ama asıl zorluk bu tavuklar tarafından kontrol edilen devasa uzay gemilerinin boss bölümlerini geçmesi.

Artıları
  • Hızlı tempolu oynanış
  • Eğlenceli grafikler
  • Eğlenceli bosslar
Eksileri
  • Yeni pek bir şey yok