Super Mario 3 Forever Advance ikon

Super Mario 3 Forever Advance İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Super Mario Forever 3 Oynadık!

Super Mario serisinin PC için yapılmış bu versiyonunda resmen Super Mario’nun tarihsel gelişimine tanıklık ediyoruz. Bildiğiniz gibi İspanyol görünümlü İtalyan tesisatçımız kaçırılan prensesin peşinden yollara düşer ve hain canavar Bowser’in elinden prensesi kurtarmaya çalışır. Tabi bu sırada bir çok tehlikeyle karşı karşıya gelen kahramanımız oyuncunun becerisine göre prensesi kurtarır ya da can kaybından gider.

Mantar yemeyi seven Mario’nun bu serisinde güncelleştirilmiş arka plan ile daha dolgunlaştırılmış ve 3D’ye yakın duvarlar ve altın butonları mevcut. Oyun yine diğer Super Mario oyunları gibi başlıyor ve kaplumbağaların ve gelen diğer canavarların üzerine zıplayarak, mantar yiyerek, çiçek toplayarak devam ediyor. Bu devam edişte 2 şey önemli. Birincisi oyun artık PC’de oynanıyor bu yüzden klavye hakimiyeti çok önemli bir hale geliyor. İkincisi ise değişen arayüzle klasik bir bölüm olsa bile daha çok zevk alınıyor. Oyunun tercihlerinde klavye butonlarının yerini değiştirebiliyoruz fakat bu versiyonda joystick ayarı bulunmuyor.

Oyun içinde daha fazla gizeme yer verilmiş, PC versiyonundan kaynaklı düşündüğümüz bu yeni Mario serüveninde hiç ummadığınız yerlerden boruların içine girer gibi bir anda can mantarının bulunduğu yere girebiliyor ve ekstra hak elde edebiliyorsunuz. Ayrıca müzikler de bir önceki sürüme göre daha iyi olmuş. Ayrıca artık müzik ve sesleri açıp kapatma özelliği de bulunmakta.
Eski Mario oyuncularının belki de ön yargıyla baktıkları bu sürümü denemelerini tavsiye ederim. Bölüm sonu canavarları da artık kavgaya hazır. Hop deyip altından geçerek bölüm bitirilmiyor. Bowser ile karşılaşıldığında ise daha fazla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz.

Oyunda güncellenmiş bomba atarları görmek mümkün. Bomba atarlar artık bomba değil ateş atıp püskürtebiliyorlar bu da PC için zorlayıcı bir görev haline dönüşmüş durumda. Eski Mario oyunlarına nazaran bu oyunda pek bir labirent görebilmiş değilim. Oyun PC için üretilmiş ve kurmadan oynamak bazı internet sitelerinde mümkün. (Flash versiyon) Tabi PC deyince sistem gereksinimleri de ön planda. Hemen hemen her bilgisayara uygun olan Super Mario Forever 3 oyununu Windows xp/Vista/7/8 sistemlerden rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Artıları
  • Sevilen Mario bölümleri
  • Uzun ve eğlenceli oynanış
Eksileri
  • Müzikler pek iyi değil
  • Görünüm biraz eski