Wheel of Fortune ikon

Wheel of Fortune İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ülkemizde yıllarca Mehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı ünlü yarışma programı Çarkıfelek ( Wheel of Fortune ) oyun olarak şimdi sizlerin karşısında. Format olarak hiçbir fark bulunmuyor ama oyun İngilizce dilinde. Az buçuk İngilizcesi olanların çok rahatlıkla oynayacağı bu oyun fazla sistem gereksinimi de istememekte. Ama grafikler ve görüntüler oyunun oynanışını zevksiz hale getirmiyorlar tabi ki de.

Oyunda tıpkı yarışmada olduğu gibi pano üzerinde beyaz ve kapalı şekilde tahmin etmeniz gereken şeyin türü ve kaç harften ve kelimeden oluştuğunu görebiliyorsunuz. Oyunu tek oynayarak İngilizcenizi geliştirebilirsiniz ama arkadaşlarla oynamak kesinlikle daha zevkli. Hatta İngilizce bilmeyen kişiler bile bir şans oyunu şeklinde oyundan keyif alabilirler. Bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse önce çarkı çeviriyorsunuz, eğer iflas veya pas gelmemişse bir harf tahmin ediyorsunuz. Tahmin ettiğiniz harf panoda varsa yanıyor ve bildiğiniz harf kadar panodaki puanı kazanıyorsunuz. Bu şekilde tüm harfleri bitirebilir veya kalan harfleri tahmin edebilirsiniz.

Oyunda puanınızı görebiliyorsunuz, diğer yarışmacılar ile yarışma modu veya sadece kendinizin yanıtladığı modlar mevcut. Arkanızda tahmin edeceğiniz cümlenin ekranını görürken ekranın altında ise, söylediğiniz harfleri görmeniz mümkün. Seçeneklerde ise;

Spin : Çarkı çevirmek

Buy Vowel : Sesli harf satın almak

Solve : Tahmin etmek

Pause : Oyunu duraklatmak

Oyunun grafikleri böyle bir yarışma oyunu için oldukça ideal. Sesler ve müzikler yarışma programından alındığı için gerçeğe birebir uyuyor. Oyunun dosya boyutunun küçük olması ve hiçbir sistem gereksinimi istememesi ise en büyük artılarından.

Wheel of Fortune Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
İşlemci : 800 Mhz
Ram : 128 MB
Harddisk Alanı : 45 MB
Ekran Kartı :
DirectX : 8.0
Artıları
  • Sevilen yarışma programı
  • Geliştirici özelliği var
Eksileri
  • Türkçe dil desteği yok
  • Çoklu oyuncu desteği yok