Zombilution ikon

Zombilution İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Zombilution tür olarak diğer Zombi oyunlarına hiç benzemeyen bir aksiyon oyunu. Diğer zombi oyunlarında biz hayatta kalan bir avuç insandan birisi olarak zombileri temizlemeye çalışırdık. Ama bu oyunda roller değişiyor. Artık bir insan olarak değil zombi olarak oynamanız gerekiyor.

Oyunda zombi gruplarını yöneterek insanlara saldırtıp onları da zombiye çevirmeye çalışıyorsunuz. Zombiye çevirdiğiniz insanlar da sizin ordunuza katılan birer nefere dönüşüyor. Bu grupların lideri olan zombi sizsiniz. Diğer zombilerden farklı olduğunuz ve daha gelişmiş bir mutant olduğunuz için yapabildiğiniz özel hareketler de bulunuyor. Ara sıra ekranda çıkan bonus slotlardan da çeşitli güçlendiriciler kazanabiliyorsunuz.

Oyun Washington DC’de geçiyor ve 7 farklı harita üzerinde oynayabiliyorsunuz. Oyun üstten görünüm ve gerçek dünyadaki birebir Washington DC uydu görüntüleri kullanılarak oluşturulmuş mekanlardan oluşuyor. Bu da pek çok oyunda rastlamadığımız orijinal mekan tasarımlarından. Fakat bu da farklı bir sorunun kapısını açıyor: Haritadaki binaların ve ağaçların üzerinden yürüyerek geçilebiliyor.

8 farklı levelde 6 farklı tip insanla savaşmanız gerekiyor. Dikkatinizi çekmiştir insanla diyoruz. Kulağa komik geliyor ama oyunda farklı silahlara sahip insan tipleri var. Oyun her ne kadar aynanın diğer tarafından bakıp orijinal bir fikir ile karşımıza çıksa da kontrolü zor kontroller sayesinde eksiye doğru yol alıyor. Yine de oyunun kendi içinde değişik bir oynanışı ve değişik bir eğlencesi var. Gerçekte korkunç bir fikir olsa bile insanları yakalayıp zombiye çevirmek bir oyun için oldukça eğlenceli gelebiliyor.