Posh Boutique 2 ikon

Posh Boutique 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kız oyunları indirmek isteyenler için en uygun olacak türlerden birisi de moda oyunları. İşte eğlenceli bir moda oyunu olan Posh Boutique 2 oyununda lüks bir butiğin yönetimi sizin elinizde olacak.

Oyunda yöneteceğimiz baş kahraman olan Alicia tatili biterken aldığı piyango biletine büyük ikramiyenin çıktığını fark eder. Kazandığı paralar ile butiğini iyice lüks bir butik hale getirmeye çalışacaktır. Oyunda zamana karşı yarışarak, gelen müşterilere hizmet edin ve satış yaparak Alicia’nın hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olun. Oyunda hızlı tempolu bir oynanış sizleri bekliyor olacak. Moda dünyasının içine daldığınızda bulabileceğiniz çeşitli güçlendirmeler ile işinizi büyütmek çok zevkli olacak.

Oyuna başladığınızda Alicia’nın butiğinin içinde gelen müşterileri karşılıyorsunuz. Dükkanınızda elbise reyonları, üst değiştirme kabinleri ve deneme bölümleri bulunuyor. Gelen müşterinin üzerine tıkladığınızda nasıl bir elbise istediğini görebiliyorsunuz ve müşteriyi fare ile sürükleyip üst değiştirme kısmına bırakarak daha sonra Alicia’ya tıklayıp müşterinin yanına gitmesini sağlıyorsunuz. Burada müşterinin ihtiyacı olan elbiseler ve onları seçebileceğiniz raftaki diğer elbiseler çıkıyor. Müşterinin istediği doğru elbiseleri seçtiğinizde müşteri soyunma kabinine girip elbiseleri deniyor. Müşteri elbiseleri beğenirse kasaya gidiyor ve kasada müşteriden ödeme alıyorsunuz.

Oyunda her bölümde günlük belli para kazanma hedefleriniz oluyor. Kazanç kısmında kazandığınız parayı görebilirsiniz. Kazandığınız para günlük hedeften yüksek olduğu zaman bölümü başarı ile geçiyorsunuz. Oyunun başlangıcında bu bilgiler tutorial bölümünde size veriliyor ama İngilizce olarak veriliyor.

Artıları
  • Oyun arayüzü iyi
  • Görsel sunum başarılı
  • Grafikler fena sayılmaz
Eksileri
  • Çok kolay
  • Çok kısa