Mob Ties Tokyo ikon

Mob Ties Tokyo İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mob Ties Tokyo oyunu, FPS türünde bir kiralık katil olarak oynadığınız macera oyunudur. Oyunda eski bir Tokyo mafya babası tarafından kiralanan bir tetikçiyi canlandırıyorsunuz. Artık illegal işleri bırakmaya karar veren bu mafya babasının başı sokak çeteleri ile derttedir.

Oyunda eski usül mafya, suça kartelleri ve birlik organizasyonları gibi çeşitli yeraltı örgütleri yer alıyor. Herkesin tek bir amacı var: Daha fazla para kazanmak için sokakların ve ticaretin sahibi olmak. Sizin tetikçisi olduğunuz eski mafya babası ise yasal bir iş adamı olabilmek için tüm bu yeraltı suç örgütleri ile bağlarını koparmaya çalışmaktadır. Bu noktada ise tüm yükü sizin sırtlanmanız gerekiyor çünkü bu bir süre sonra kanlı bir görev haline dönüşüyor.

Oynanış açısından bir labirentte geniş koridorlarda koşarak birilerine ateş etmeye çalıştığınız bir FPS oyunu ile karşı karşıyasınız. Tahmin edebileceğiniz gibi düşmanlarınızın yapay zekaları da pek yok ve üzerinize koşup ateş etmekten ibaret bir zekaya sahipler.

Oyuna başladığınızda oyunla ilgili kontroller ve kısa bir tutorial duvarda bir poster şeklinde gösteriliyor. Neden böyle bir yol tercih etmişler anlamadık ama pek etkili bir tarz olmadığı kesin. Oyunun grafikleri eski tarzda olsa bile senaryosu ve orijinal seslendirmeleri ile oynanabilir bir hale dönüşüyor. Oyundaki karakterler ve hikaye açısından önemleri oldukça iyi işlenmiş. Oyunun genel olarak karanlık mekanlarda geçmesi ve ışıklandırmanın sürekli zayıf olması bir süre sonra gözleri ağrıtabiliyor.