Operation Flashpoint Dragon Rising ikon

Operation Flashpoint: Dragon Rising İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Operation Flashpoint: Dragon Rising, gerçek olmayan Sakhalin adasında başlayan ve global halde bir savaşa dönüşmeye başlayan kurmaca çatışmaları konu alan bir FPS oyunudur. Oyunda adanın kontrolünü ele geçirmeye çalışan Birleşmiş Devletler askeri olarak adadaki Çin güçlerine karşı savaşıyorsunuz.

Oyundaki kampanyalarda Müttefik Kuvvetlerinin farklı birimlerinde görev almanız gerekiyor. Bunlar arasında; denizci piyade, tank komandosu, özel kuvvetler ve helikopter pilotu olarak oynayacağınız çeşitli görevler yer alabiliyor. Oyunda silahların detayları, ekipmanlar, taktikler özellikle ayrıntılı bir şekilde işlenerek savaş ortamının tasviri oldukça başarılı bir şekilde yansıtılabilmiş. Oyundaki görevlere ve kullanacağınız ateşli silahlara göre oyunun temposu yavaş veya hızlı olabiliyor.

Oyun Alaska’da geçince oyun dünyası oldukça büyük bir açık dünya olarak karşımıza çıkıyor. Öyle bir dünya ki helikopterle bile dolaşmak 20 dakikadan daha uzun sürüyor. Bu arazileri tank, helikopter ve jet gibi çok çeşitli araçlarla gezebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda kullanabileceğiniz 70 farklı silah çeşidi var ki savaş oyunları açısından bu rakam hayli yüksek sayılabilecek bir rakam. Oyunda gördüğünüz objelerle çeşitli yollarla etkileşime geçebiliyorsunuz. Beden büyüklüğünde olan ve arkasına saklanabileceğiniz her şeyi siper olarak kullanmanız mümkün.

Tüm bu detaylı oynanışa ve özenle hazırlanmış oyun dünyasına rağmen oyunun kaderini belirleyen en büyük etken yapay zekanın yerlerde sürünmesi. Maalesef bu oyuna yakışmayan bir yapay zeka, hem sizi çok zorlayamıyor hem de olmadık yerde olmadık hareketlerle oyunun gerçekçiliğini düşürüyor.

Oyunun Özellikleri

  • Oyuncu ile etkileşim kuran başarılı bir açık dünya
  • Özgün olarak modellenmiş 100’den fazla savaş aracını kullanma imkanı
  • Özgürce oynayabilme olanağı
Artıları
  • Tansiyonu yükselten gerçekçilik
  • Araç ve silah çeşitliliği
  • Uzun ve zorlayıcı görevler
  • Beğeneceğiniz multiplayer modları
Eksileri
  • Bazen saçma hareket edebilen yapay zeka