Mercenaries 2 World in Flames

Mercenaries 2: World in Flames İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mercenaries 2: World in Flames, Pandemic Studios tarafından 2008 yılında geliştirilen ve Electronic Arts firması tarafından yayıncılığı üstlenilen aksiyon ve macera oyunudur. 2005 yılında piyasaya sürülen Mercenaries: Playground of Destruction oyununun devam niteliğindedir. Oyun tıpkı GTA serilerinde olduğu gibi üçüncü şahısın gözünden ilerleyen bir açık dünyada geçmektedir.

Oyuna ismini veren paralı askerler, Venezuela’da uğradıkları ihanetin intikamını almaya çalışıyorlar. Oyunda yıkım ve savaş ortamı üst düzeyde tutulmaya ekstra özen gösterilmiş. Sürekli bir kaosun içerisinde savaşarak ilerliyorsunuz hissini tadacaksınız. Oyunun klasik ama çarpıcı hikayesi oyuncuya keyifli bir aksiyon filmi tadını veriyor. Oyunda deniz jeti, savaş helikopteri, savaş için özel hazırlanmış üzerinde silah monte edili 4×4 savaş araçları, tank taşıyan helikopterler, spor araçlar, tanklar, motosiklet ve uçak kullanabiliyorsunuz. Oyun bu açıdan pek çok savaş oyununa taş çıkaracak ölçüde çılgın.

Oyundaki grafikler gayet güzel. 2008 yılında çıkan diğer oyunlarla karşılaştırıldığında onlardan eksik hiçbir yanının bulunmadığını söylersek hata yapmış olmayız. Oyunun sesleri, seslendirmeler, komedi unsurları, şaşırtmacalar gibi unsurlar çok kaliteli bir ekip tarafından hazırlandığının göstergesi. Oyunu oynarken sürekli şaşırmaya, komediye ve adrenaline hazır olun.

Artıları
  • Co-Op oynaması çok eğlenceli
  • Kargaşa çıkarmanın verdiği haz
Eksileri
  • Çok fazla hata var
  • Silahlar yeterli değil
  • Korkunç yapay zeka
  • Tekrar eden görevler
  • Zayıf hikaye