Tomb Raider 2 ikon

Tomb Raider 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Tomb Raider 2 oyunu Core Design tarafından geliştirilip Eidos tarafından yayınlanan efsanevi Tomb Raider serisinin 2. oyunudur. Serinin bu oyununda yine dünyanın farklı egzotik mekanlarında maceracı kaşif Lara Croft ile çeşitli gizemleri çözmeye çalışıyorsunuz.

Tomb Raider serisindeki oyunların oynanışları genel olarak çevreyi keşfetmeye dayalı olarak ilerler. Çok geniş olabilecek çevrelerde hazırlanmış düzenekleri çalıştırarak bölümün sonuna gitmeye çalışmak esastır ama bunu gösteren bir harita olmadığı için bulunduğunuz her yeri tamamen araştırmanız gerekir. Ayrıca oyunda irili ufaklı puzzle lar bulunur. Çözmeniz gereken devasa bulmacalar da oyunda karşınıza çıkacaktır.

Tomb Raider 2 oyununda Lara Croft’un görevi eski Çin ordusuna ait Dagger of Xian adında bir hançeri bulup ele geçirmektir. Bu hançeri kullanan kişi dev bir ejderhaya dönüşebileceği için bunu arayan tek kişi de Lara değildir. Hançeri bulmak için Çin Seddi, Venedik, Londra gibi değişik yerlerde görevler yerine getirecektir. Bu yerlere gitmeden önce bölümler arasında yer alan sinematekler sayesinde oyunun senaryosunu da takip edebilirsiniz.

Oyunda Lara’nın yapabileceği çeşitli aksiyon hareketleri vardır. Bu hareketlere alıştıktan sonra Lara’nın nerelere tırmanabileceği hangi objeleri itebileceği nerelerden düşerse öleceği suda ne kadar kalırsa boğulacağı gibi detaylara da oyunu oynadıkça alışıyorsunuz. Tomb Raider 2 oyununun en iyi özelliklerinden birisi sınırsız save özelliğidir. Bu ölçekte bir oyun için çok gerekli bu özellik sayesinde yanlış bir yere gittiğinizde bölümün başından başlamak yerine bir önceki save dosyanızdan başlayabilirsiniz.

Artıları
  • Tempolu oynanış
  • İyi ayarlanmış mekanlar ve bulmacalar
  • Sevilen Lara Croft karakteri ile oynama
Eksileri
  • İlk oyun kadar iyi değil
  • Oynanışa yeni şeyler eklenmemiş