Splinter Cell Pandora Tomorrow ikon

Splinter Cell: Pandora Tomorrow İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Macera
  • Splinter Cell: Pandora Tomorrow İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Splinter Cell Pandora Tomorrow oyunu Ubisoft firmasının sevilen Splinter Cell serisinin 2004 yılında çıkartmış olduğu ikinci oyunudur. Splinter Cell efsanesi bu oyunlarla doğmuştur diyebiliriz. Çok kaliteli bir oyun olmasından dolayı serinin devam oyunları da gelmiştir. Splinter Cell araması yaparak sitemizde diğer serileri de bulabilirsiniz. Ama biz şimdi biraz bu versiyondan bahsedelim.

Rastgele bir oyun indirmek istiyorsanız ve indirecek oyun bulma konusunda kararsız kaldıysanız sizlere indir oyunu ekibi olarak bu süper casusluk oyununu tavsiye ediyoruz. Karizmatik ve bir o kadarda aksiyon yeteneği olan casusumuz Sam Fisher yine oyunda başrolü alıyor. Birçok zorlu ve yetenek gerektiren özel görevlerle Splinter Cell Pandora Tomorrow oyununda da karşı karşıya olacaksınız.

Oyunun bu versiyonunda Sam Fisher’a yeni ekipman ve yeni hareket kombinasyonları eklenerek onu hem daha ölümcül hem de düşmanlarına yakalanmaması için daha sessiz hale getirmişler. Bu versiyonla birlikte gelen diğer özellik ise internet bağlantısı olan bilgisayarda multiplayer olarak online oynanabilmesi.

Oyunda serinin ilk oyununda olduğu gibi esas olan ilk şey görevleri yerine getirirken ne kadar gizli yapabildiğiniz. Adı üzerinde bu bir casusluk oyunu. Yani bu oyunda adeta attığınız her adıma, sıktığınız her mermiye dikkat etmeniz gerekiyor. En ufak ayrıntılar bile görevin başarısızlığına yol açabiliyor. Önemli olan gizlilik ile verilen görevleri kusursuz yerine getirmek. Ama korkmayın bu gizliliği korumanız için başta gece görüş dürbünü ve gölgeler olmak üzere pek çok ekipmanınız olacaktır. Oyunun bu yönüyle kusursuz bir şekilde tasarlanmış olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Yanınızdan ayırmadığınız termal görüş gözlüğü ve casus kamerası en çok işinize yarayacak ve gizliliğinizi koruyacak olan ekipmanlarınız.

Splinter Cell Pandora Tomorrow oyununun senaryosuna bakacak olursak neredeyse çoğu askeri Amerikan filmlerinde ve oyunlarında olduğu gibi halka zulüm yapan bir terörist liderini bir ajan yakalamaya çalışıyor. Bu oyunda ajanlık görevi ise Sam Fisher’a verilmiş. Bu terörist lideri İsrail ve Paris gibi yerlerde elinde bulundurduğu virüsü yaymaya çalışmakta. Tabi ki biz de dünyayı kurtarmak zorundayız ve ana görevimiz bu virüsün yayılmasını engellemek.

Splinter Cell Pandora Tomorrow Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci : Intel P3 800 Mhz.
Ram bellek: 512 Mb Ram
Ekran Kartı: 64mb 3d video kart
BOŞ ALAN: 872 Mb
SİSTEM: Windows xp/98/2000/Vista

Artıları
  • Yenilikçi oynanış
  • Güzel ayarlanmış görevler
Eksileri
  • Bazı düşmanlarda yapay zeka yok