Carom3D ikon

Carom3D İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Carom3D Piyasada bulunan en iyi grafiklere sahip bilardo oyunu olmasa da eğlenceli oynanışı ve sunduğu seçenekler sayesinde en çok oynanan bilardo oyunlarından birisi olmayı başarmıştır. Oyunun 3D yapısında oyuncuları modellemeleri ve vuruş animasyonları, eğlenceli atış tekrarları sayesinde çok kalileti bir oyun haline gelmiş.

Oyunu incelediğimde benim için de şu ana kadar oynadığım bilardo oyunları arasında en çok kendimi bilardo salonunda bilardo oynuyormuş gibi hissettiğim oyun oldu. Oyundaki ıstaka ve top kontrolü çok başarılı bir şekilde ayarlanmış. İsterseniz pike vuruş yapabilir isterseniz topun dibine girerek çektirme vuruş deneyebilirsiniz.

Oyunu online olarak oynadığınızda kendiniz için bir oyuncu profili oluşturuyorsunuz ki burada dış görünüm olarak da ayarlamalar yapabilirsiniz. Takım olarak online maç yapabilme imkanı da sunan Carom3D oyununda 3X3’e kadar takım maçı yapabiliyorsunuz.

İsterseniz Amerikan / İtalyan tarzı 8 top ve 9 top oyun modlarının yanı sıra, Snooker, 3 Top, 4 Top ve 6 Top gibi oyun modlarını da keyifle oynayabilirsiniz. Oyunu diğer online bilardo oyunlarından ayıran bir diğer özellik de, tıpkı bir RPG oyununda olduğu gibi özelliklerinizi geliştiriyorsunuz. Bu sayede top görme, tebeşir kalitesi benzeri gelişmelere de sahip olabiliyorsunuz.

Carom3D Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 95 / 98 / 2K / XP
İşlemci : Pentium MMX 160MHz ve üzeri
Ram : 64 MB
Harddisk Alanı : 100 MB
Ekran Kartı :
DirectX : 6.0
Artıları
  • Topun gidiş yolunu görüntüleme
  • Eğlenceli bilardo modları
  • Kalabalık online topluluk
  • Takımlar halinde oynayabilme
  • Zevkli animasyonlar
Eksileri
  • Oyun grafikleri daha sık geliştirilmeli