Commandos Behind Enemy Lines ikon

Commandos: Behind Enemy Lines İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Commandos: Behind Enemy Lines, Pyro Studios tarafından geliştirilen strateji oyunu Commandos serisinin 5. oyunudur. Commandos oyunlarında tüm haritanın görülebilir bir şekilde izometrik görünüiüne sahipsiniz, düşman askerlerine yakalanmadan gizli görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Serinin bu oyununda da düşman askerlerin üzerine mouse’u getirdiğinizde onun görüş açısını görebiliyorsunuz. Bu görüş açısına girdiğinizde ise sizi görüyor ve size saldırmaya başlıyor. Oyunda ölmeden görevleri yerine getirebilmek için bu devriye atan askerlerin arkasını dönmesini bekleyerek bir yerde saklanmalı ve askerler arkalarını döndüklerinde saldırıya geçmelisiniz. Oyunun ana prensibinde saklanarak ilerlemek yer alıyor, unutmayın ki düşman karargahlarına sızmaya çalışan bir askersiniz, elinizi kolunuzu sallaya sallaya dolaşamazsınız.

Oyunda sahip olduğunuz karakterlerin resimleri ekranın sol üst köşesinde yer alıyor, bir karakteri iyi bir yerde soteledikten sonra diğer askerlerin yüzlerine tıklayarak onların harita üzerinde kontrollerine geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda değişik silahların değişik menzilleri olduğu için bazı silahları kullanmak için düşmanınıza daha fazla yaklaşmanız gerekebiliyor. Ayrıca diğer askerler oyundaki ölü askerlerin yanına gelerek çevre taraması yapabiliyorlar, buna da dikkat etmelisiniz.

Commandos: Behind Enemy Lines Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 9X/ME
İşlemci : Pentium II 300 MHz
Ram : 64 MB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : 12 MB
DirectX : 8
Artıları
  • Alışılmış Commandos oynanışı
  • Görevler birçok şekilde yapılabilir
  • Hızlı kayıt ve yükleme sistemi
Eksileri
  • Çok iyi olmayan grafikler
  • Bazı cisimler belirsiz
  • Askerler ayırt edilmiyor
  • Eğitim bölümü bulunmuyor