The Hulk ikon

The Hulk İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

The Hulk oyunu 2003 yılında çıkan aynı isimli sinema filminin oyunu olarak Radical Entertainment tarafından yayınlanmıştır. Oyunda ünlü Marvel karakteri The Hulk nam-ı diğer Yeşil Dev ile maceralara atılıyorsunuz.

Oyunun başlangıcında Hulk’a dönüşmediği zamanlardaki ismi ile Bruce Banner rüyasında yeşil bir deve dönüştüğünü ve askerlerin ve tankların onu yakalamaya çalıştığını, onun ise bu askerlere ve tanklara zarar verdiğini görür. Bu olaylar üzerine Dr. Crawford’a danışarak bu dönüşümü nasıl engelleyebileceğini araştırmaya çalışır. Daha sonra sinirlendiğinde içerisinden bu devin çıktığını ve bu deve dönüştüğünü farkedecektir.

Oyunun oynanışına biraz bakacak olursak, genellikle bölüm sonundaki bosslara kadar önünüze çıkan herkesi vur kır parçala şeklinde geçiyorsunuz. Asıl mücadeleyi ise bölüm sonlarında bulunan bosslarla yapıyorsunuz.

Oyun biraz kısa ve bir Marvel karakterinin oyununa göre sığ kalmış. Bu açıdan bakıldığında bir Örümcek Adam ve Batman kadar detaylı bir oyun yapılmamış, halbuki senaryo biraz daha geliştirilerek değişik türde bir oyun yapılabilirdi. Oyundaki grafikler çok üst düzey olmasa da oyunun oynanışının önüne geçmiyor, sesler ise oyunda en çok göze çarpan artılardan diyebiliriz.

The Hulk Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista
İşlemci : 2.4+GHz Intel veya 2.0+GHz AMD
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 12 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 6 series(6800GT veya üzeri) ATI 1300XT veya üzeri
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Sevilen kahraman Hulk ile oynama
  • Grafikler ve oynanış başarılı
  • Gri Hulk gibi eklenmiş özellikler
Eksileri
  • Yavaş ve gecikmeli kontroller
  • Oyun bir parça kısa