Airstrike Eagles of World War II ikon

Airstrike Eagles of World War II İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Şimşek gibi hızlı ve bir kartal kadar tehlikeli olmak ister misiniz?

Savaş teknolojilerine çağ atlatan birçok icat vardır muhakkak. Ancak uçakların savaş meydanlarına çıkması bu icatların en etkilisidir herhalde. Savaş uçakları, 1. Dünya savaşından itibaren savaş endüstrisinde yerini almış ve savaşların adeta kaderini değiştirmiştir. Ve böylece başlayan gelişim, günümüze kadar devam etti. Yapılan yatırımlar sayesinde gelişimini sürdürmeye de devam edeceğe benziyor. İyide arkadaş bunlardan bana ne? diyerek lafa girmeyin hemen okuyucu, bu gün tanıtımını yapacağım oyun bir savaş uçağı simülasyonu. 2. dünya savaşında kullanılan savaş uçaklarını kontrol edebildiğimiz ve bulunduğumuz orduya, meydanlarda üstünlük kazandırmak için uğraş verdiğimiz bu oyunun adı, Airstrike Eagles of World War II. Adından anlaşılacağı üzere, kartalların gökyüzüne çıkma vakti. Ne de olsa, istikbal göklerdedir, öyle değil mi?

Airstrike Eagles, Slitherine tarafından 2010 yılında piyasaya sürülen bir savaş uçağı simülatörüdür. Oyuna Amerika ordusunun, ikinci dünya savaşında sıklıkla kullandığı, P-38 Lighting ile başlıyoruz. Semalarda şimşek gibi çakabileceğimiz bu uçak, ABD’nin o zaman için envanterinde bulunan en hızlı uçaktı. Bu uçaktan başka Slitherine, oyunculara farklı ordulardaki uçakları kullanabilmeleri için indirilebilir içerikler sunuyor. Bu sayede Kraliyet Hava Kuvvetlerine, Kızıl Orduya ya da Alman Hava Kuvvetlerine ait uçakları kullanabilmeniz mümkün hale gelmiş. Tabi uçak seçimine göre taraflarınızın değiştiğini unutmayın. Oyunda ana amaç, bazen karşımıza çıkan düşman uçaklarını düşürmek, bazense gemileri ya da deniz altıları patlatmak oluyor. Bunları uçağımızda bulunan farklı çeşitlerdeki silahlar aracılığıyla yapabiliyoruz. Elbette düşmanın eli de armut toplamıyor. Eğer yeterli manevra kabiliyetini sergilemezseniz, kolayca av olabilirsiniz.

Yani Avcı uçaklarını kullanmak her zaman avcı olmanızı sağlamıyor. Aman dikkat. İkinci dünya savaşı çok geniş bir coğrafyaya yayıldığı için, hava koşulları ve coğrafi özellikler oyunda değişkenlik gösteriyor. Yani uçuşlarınızda hem düşman uçaklarının hem de havanın muhalefetine hazırlıklı olmanızda fayda var. Coğrafi çeşitlikse grafik detaylarının öne çıkmasını sağlamış. Bazen yeşil tepelerin üzerinde düşman kovalarken, bazen karlı ve buzlu dağların doruklarını seyredebiliyorsunuz. Uçak kontrolleri klasik FPS oyunlarında olduğu gibi belirli tuş kombinasyonları ile kolayca sağlanabiliyor. Oyun TPS türünde, uçağı ve göstergeleri dışarıdan görebiliyoruz yani. Bu göstergeler hız, hasar, pusula, radar gibi tehlikeli semalarda en çok işinize yarayacak gereçlerden oluşuyor. Sonuç olarak Airstrike Eagles of World War II, ikinci dünya savaşında kullanılan uçakları görmek ve bunları kullanmak için oynanabilecek, aksiyon öğeleri bol bir oyun. Grafiksel olarak bu uçakların tasarımlarının ne kadar hoş göründüğünü kendiniz tecrübe edebilirsiniz. Uçak simülatörlerinden hoşlanıyor biraz da nostaljiyi merak ediyorsanız, bu oyunu denemelisiniz. Herkese keyifli oyunlar.

Airstrike Eagles of World War II Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
İşlemci : Pentium III 1.2 GHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 128 MB
Ekran Kartı : 300 MB
DirectX : 9
Artıları
  • Kapsamlı oynanış
  • Uçak çeşitliliği
Eksileri
  • Eski moda grafikler