Shadow Ops Red Mercury ikon

Shadow Ops: Red Mercury İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Zombie Studios tarafından geliştirilen ve Atari tarafından piyasaya sürülen Fps yani birinci şahıs nişancılık oyunu olan Shadow Ops Red Mercury oyunu farklı oyun dinamikleri ve yapısı ile diğer nişancılık oyunlarından ayrı tutulmaktadır. Oyun ilk olarak Xbox için 2004 Haziranında çıkarılmış, oyunun beğenilmesi üzerine de sadece 3-4 ay sonra bilgisayar ortamında adapte edilmiştir. Single Player ve Multi Player oyun yapısına sahip olan nişancılık oyununda Captain Frank Hayden denen bir özel harekat uzmanı olarak göreve başlarsınız. Amacınız Rusların ürettiği ve Suriye’de bulunan Red Mercury denen atom bombasını patlatılmadan önce imha etmektedir. Oyunda sizi gerçek bir savaşın içinde gibi hissettirecek helikopter sahneleri, tank sahneleri ve silahlı çatışmalar yer almaktadır. Hatta siz de bir T-62 Tank’ını kullanabilirsiniz.

Bu geniş oynanış yelpazesi ve dürbünlü tüfeklerle Delta Force tarzı düşman indirme işlemleri size keyifli ve gerçekçi bir oyun sunmaktadır. Haritalar ise detaylı ve büyüktür. Bu sayede bir yere sıkışıp kalma hissi yaşamamaktasınız. Düşman askerler de sizin stratejinize göre tutumlarını değiştirmekte ve daha akıllıca savaşmaktadırlar.

Oyunda Fransa’daki Eyfel Kulesine, Panama’ya, Suriye’ye ve diğer bir kaç ülkeye daha giderek Sovyetler Birliğinin Dünya Kongresinde yapmayı planladığı atom bombası atma planını yok etmeye çalışacaksınız. Kaybettikleri eski gücü yeniden kazanabilmek için son bir umutla bu çılgın planı hazırlayan Rusya oyunda çok şeytansı ve kötü bir devlet konumundadır. Fakat bu yaptıkları gerçekten de abartılıdır. Tabi ki de kızıl ordu tarihte kendi insanlarına ve kendinden olmayan ülkelere zulümler yapmıştır fakat bunları diğer devletlerin yapmadığına kimse bizi inandıramaz. Örneğin Fransa’nın Cezayir’de, İngiltere’nin Hindistan’da, Mısır’da ve Afrika’daki diğer sömürgelerinde, Amerika’nın Kamboçya’da, Vietnamda, Afganistan’da ve Irak’ta yaptıkları ayrıca Japonya’da Hiroşima ve Nagazaki’ye attığı atom bombalarının dünyada başka bir eşi görülmüş müdür merak ediyorum. Fakat kimse onları kötü olarak tanıtmamakta, varsa yoksa ya İslam ülkelerini ya da Kuzey Kore gibi, Rusya gibi ülkeleri kötü göstermektedir. Kötü oldukları doğrudur fakat bu propaganda tek taraflı olmamalıdır. Hemen hemen her fps oyununda yapılan bu yanlış yönlendirme ve zihin manipülasyonu işlemlerinin farkında olalım ve öyle oyunlardan zevk almaya çalışalım. Körü körüne değil.

Shadow Ops: Red Mercury Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP
İşlemci : Intel Pentium III veya AMD Athlon 1 GHz
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : 64 MB VRAM, NVIDIA GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500
DirectX : 9.0
Artıları
  • Oldukça iyi yapay zeka
  • Zorlayıcı görevler
  • Güzel bir hikaye
  • Takım üyeleri de düşman öldürebiliyor
Eksileri
  • Çok fazla sağlık kiti ve cephane bulabiliyorsunuz
  • Hem hedef alıp hem yürüyemiyorsunuz