MStar ikon

MStar İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Temelde çoğu silahlı çatışmalar, karakter geliştirme ve görevleri tamamlama şeklinde olan online oyun dünyasına yeni bir soluk getiren MStar, 3D bir dans oyunu olarak bu türde ilk online oyun olmanın ayrıcalığıyla hizmet veriyor. Nurien Software oyunu Unreal 3 motoru ile geliştirerek değişiklik arayan online oyunculara sunmuş, oyunu Türkiye’ye ise bu tip kaliteli oyunları getiren Joygame firması getirmiş.

Oyunun en öne çıkan özellikleri arasında popüler şarkıların ve dans kareografilerinin sürekli güncellenerek oyunun sürekli popüler halde tutulması. Ayrıca karakterlerinizi istediğiniz kıyafetlerle giydirebilmeniz de kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz anlamına geliyor. Gerçeği aratmayacak görüntü kalitesi ile müziğin ve dansın keyfini sanal alemde doyasıya yaşayabileceksiniz. Oyunda dans hareketlerini doğru bir şekilde yapabilmeniz için müziğin ritmine göre ekranda beliren hareketleri doğru zaman çizelgesinde yapmanız gerekiyor. Bunları ne kadar doğru zamanla uygularsanız o kadar çok puan ve tecrübe kazanabilirsiniz.

Oyunda dilerseniz tek başınıza dilerseniz gruplar halinde dans edebiliyorsunuz. Oyunda kendi evinizi oluşturabileceğiniz sürekli güncellenen 7000’e yakın eşya ve bunun yanı sıra yetiştirebileceğiniz evcil hayvanlar bulunuyor.

MStar Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP2
İşlemci : Intel Pentium 4 2.4 GHz ve üzeri
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 3 GB
Ekran Kartı : NVIDIA Geforce 6600 ve üzeri
DirectX :
Artıları
  • Kaliteli grafikler
  • Değişik tarzda bir oyun
  • Güncel tutulan müzik ve kareografiler
  • Geniş oyuncu kitlesi
Eksileri
  • Bazı özellikler paralı