MAT Mission Against Terror ikon

MAT Mission Against Terror İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Suba Games tarafından yayınlanan MMOFPS oyunu Mission Against Terror (MAT) Dolby Sound Axon teknolojisiyle desteklenen ses efektleri ve klasik FPS modlarının yanı sıra kendine özel modlarıyla dikkat çekiyor.     

Bomba kurma, takım maçı, yok etme görevinin yanı sıra boks, tank savaşı, terminatör modu, hayalet modu ve mumya modu gibi ilginç modların da yer aldığı MAT Online’da farklı büyüklük ve özelliklerde birçok harita bulunuyor.     

Grafikleriyle ses efektlerinde olduğu kadar ön plana çıkamayan oyunun atış mekaniğine alışmak zaman alabiliyor. Benzerlerine kıyasla daha detaylı bir karakter yapılandırma sistemi bulunan MAT Online, bir kaç yenilikçi özelliği ve özel modu sayesinde bilinen FPS oyunlarından daha iyi bir oynanabilirliği size sunuyor.     

Oyunun yenilikçi özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz: Dans Etme: Oyun esnasında “v” tuşuna basarak karakterinizi dans moduna alabilirsiniz. Dans modundayken karakteriniz 3.kişi görünümüne geçer ve bu sayede normalde göremediğiniz açıdan etrafı gözetleyebilirsiniz, aynı zamanda yavaş yavaş enerjiniz dolmaya başlar.

Dans modunun kötü tarafı ise karakteriniz tamamen savunmasız olmasıdır. Polymorph Bombası: Bu özelliği kullandığınızda karakteriniz şirin bir hayvan görünümünde canlı bir bombaya dönüşür. Özellik aktif olduğu sürece karakteriniz ateş edemez. Kalabalık grupları yok etmek için etkili bir yöntemdir. Kısacası oyunda eğlenebileceğiniz pek çok yer bulunuyor. Tabi bu özelliklerde oyuncuyu oyuna bağlıyor. Genel anlamda oyun aksiyon üzerine kurulu olduğu için hiç sıkılmıyorsunuz ve sürekli olarak oynayabiliyorsunuz.

Fakat oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynadığınızda çok daha fazla eğlenebiliyorsunuz. Beraber taktikler üretip, hızlı açılışlar yaparak düşmanı çok hızlı bir şekilde bozguna uğratabiliyorsunuz. Bu açıdan taktikler ve hızlı hareket etme üzerine kurulu olmuş. Ama ne olursa olsun oyunu oynamaya başladığınızda güzel vakit geçirebileceğinize ve boş zamanlarınızda oldukça keyif alacağınıza emin olabilirsiniz.

MAT Mission Against Terror Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista/7
İşlemci : Pentium 4 2.0GHz veya daha iyisi
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : GeForce MX440 veya üzeri
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Sade ve kolay oynanış
  • Yüksek harita sayısı
  • Oyun modlarının çeşitliliği
  • Düşük sistem gereksinimleri
Eksileri
  • Kazanmak için ödeme zorunluluğu
  • Hack'lere açık
  • Counter Strike'a aşırı benziyor