Test Drive 4 ikon

Test Drive 4 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Adrenalin, Hız ve Tutku

Need For Speed ile büyüyen yeni nesil pek bilmez ama bir zamanlar oyun platformlarını kasıp kavuran bir oyun vardı “Test Drive”. Yarış oyunlarının atası olarak kabul edilen ve vakti zamanında tüm oyun platformlarını tabiri caiz ise işgal eden “Test Drive” ilk olarak 1987 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürüldü. Tabi o zamana kadar böyle bir yarış oyunu görmemiş olan oyun tutkunları Test Drive karşısında kilitlenip kaldılar. 1987’nin teknolojisiyle grafik ve oynanabilirlik açısından harikalar yaratmış olan Test Drive bir 90 kuşağını kendisine hayran bırakmıştı. Daha sonra da sırasıyla diğer versiyonlarını da sunan Test Drive gönüllerimizde çoktan taht kurdu.

Bir Zamanlar Hızlı ve Gururlu Bir Oyun Vardı ya, O İşte Hala Gururlu

1987’de ki başarısının ardından geliştirilmiş grafik özellikleri ve senaryosuyla 1990’ın başlarına doğru tekrar piyasaya çıkan Test Drive hayranlarını yeniden sevindirmiş ve yenilenen başarılı grafiğiyle kendine yeniden hayran bıraktırmıştı. Tabi gelişmiş grafik özelliklerinden bahsederken Test Drive ve Most Wanted’i karşılaştırmak gibi bir hataya düşmeyeceğinizi umuyoruz. Çünkü Test Drive 90 kuşağının oyunu ve o zaman ki teknoloji ile düşünmek gerekiyor. Zaten Test Drive belirttiğimiz gibi çıktığı yıl grafik başarısı ile oyun severleri kendine hayran bırakmıştı, cidden. Hem zaten Test Drive varken Most Wanted yoktu ve eğer Test Drive oyun dünyasının kapısını böyle aralamasaydı – hatta aralamak şöyle dursun kapıyı vurduğu gibi içeri girdi- bugün oynadığımız yarış oyunları belki de olmayacaktı. İddialı konuşuyoruz çünkü Test Drive performansı ve yenilikçiliği ile yarış oyunlarının atası olma ödülünü çoktan kazandı, liseliler bilmez.

Nostalji ve Hızın Birleşimi

Tabi çıktığı yıllarda olmasa da günümüzde artık nostalji kabul edilen Test Drive 4 ya da Test Drive 4’de ki 98 model Dodge Viper ve Shelby Cobra gibi otomobiller yarış zevkinizi ikiye katlıyor. Bir nevi klasik bir fırtınanın içinde kendinizi hızın içinde sürüklenirken buluyorsunuz. Test Drive 4 size hem klasik hem de spor arabalarla yarışabilme imkanı veriyor ki bunu babanız bile yapmaz. Yarışları özel tasarlanmış pistlerde yapabildiğiniz gibi şehir içinde de yarışarak caddelerin tozunu alabiliyorsunuz. Kıyasıya bir yarış heyecanı yaşayabileceğiniz Test Drive 4’de tek yarış, dünya şampiyonası, turnuva yarışı ve ağ üzerinden çoklu yarış gibi seçenekler bulunuyor. Yani kafanıza göre yarışmakta özgürsünüz. İsterseniz vadi yamacında bir virajdan el feneriyle dönebilir, isterseniz denizi gören bir yokuştan arabanızı boşa alıp usul usul aşağı inişinizi ve manzarayı seyredebilirsiniz. O kadar anlattık, indirip şöyle bir iki el Test Drive 4 oynamaz iseniz çok ayıp etmiş olursunuz. Unutmadan Test Drive 4 IMG (Imagine Games Network)’den on üzerinden yedi almış. Karnesi de hiç fena sayılmaz. İyi yarışlar.

Test Drive 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 95 / 98
İşlemci : 90 MHz
Ram : 16 MB
Harddisk Alanı : 220 MB
Ekran Kartı :
DirectX :
Artıları
  • Zamanına göre iyi grafikler
  • Başarılı oyun müzikleri
  • Çok sayıda lisanslı araç
  • Yeterli pist sayısı
  • Oynaması zevkli oyun modları
Eksileri
  • Araç kontrolleri çok zor
  • Araç modelleri çok kötü