Lineage 2 ikon

Lineage 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NcSoft firmasının çıkartmış olduğu online rpg yani mmorpg tarzı oyunu Lineage 2: Goddess of Destruction yüksek çözünürlüğü ve grafikleri ile dikkat çekmektedir. Oyun firması yaklaşık 6 ayda bir oyuna yeni sürüm eklediğinden ve bir çok yenilik getirdiğinden oyuncular bu oyunda aradıkları her türden ilgiyi ve en az hileyi bulmaktadırlar.

Oyuna ilk olarak kendi seçeceğimiz bir karakter ile başlıyoruz. Bu karakterin sınıfını, dış görünüşünü, cinsiyetini tamamen kendimiz seçeceğiz. Şunu da söylemekte yarar var, geniş konfigürasyon seçeneği ile oyuncunuzu tamamen kendinize ait bir şekilde yaratabilirsiniz. Karakterinizi oluşturduktan sonra bütün karakterler gibi siz de Talking Island’da oyuna ve yaratık avlamaya başlayacaksınız. Orta çağ tarzı bir dünyada krallıklar için savaşmaya hazır mısınız? Bence tam emin değilseniz, bir kez daha düşünün, çünkü oyun sizde son derece yüksek bir bağımlılık yaratacaktır. Oyundaki sınıflara değinmek gerekirse, tam 36 farklı çeşitten sınıf ile oynayabileceksiniz. Her sınıfın kendine özgü bir stat pointi ve skilleri olacaktır.

Eğer bir karakter ile seviye 75’e gelirseniz o zaman yan karakter açma şansınız doğacaktır. Bu yan karakter 1. Seviyeden değil 40. Seviyeden başlayacaktır. Bu da oyunda sıkılmadan diğer karakterlerle de oynayabilmeniz anlamına gelmektedir. Çünkü tekrardan 1. Seviyeden karakter kasması son derece zordur. Bu yan karakterinizi açarken bazı sınırlamalarla karşılaşacaksınız. Örneğin bir Dark Elf, Elf yan çar açamamaktadır, Dark Avanger’lar da Paladin olamamaktadır. Bir karakter en fazla 2 tane daha yan karaktere sahip olabilmektedir. Oyundaki evcil hayvan sistemi de son derece kalitelidir. Görevler sonucu sahip olduğunuz evcil hayvanlar, ya da companionlar belli bir süre sonra silinmemekte, ya da ölünce gitmemektedir.

Oyunu bir kez satın aldığınızda toplam 7 tane farklı karakter seçme hakkınız olacaktır. Bunların her birini de 75+ yaptığınızda 2 tane fazladan yan karakter açma hakkına sahip olabileceksiniz. Aynı zamanda beğenmediğiniz karakterleri silerek yeni karakter açmak için boşluk edinebilirsiniz. Oyunun hikayesi her 6 ayda bir yeni güncelleme ile geliştiğinden sürekli yeni itemler gelmekte ve oyuncular sürekli olarak mücadelelerine devam etmektedirler. Bu sayede oyunculara yetişmek her zaman için mümkün olmaktadır.

Lineage 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista 32bit / 7 32bit / 8 32bit
İşlemci : Intel® Pentium® 4 3.0 GHz veya üstü
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 60 GB
Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce® 6600 GT veya ATI/AMD Radeon™X1600 Pro 256MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • 36 ayrı class bulunuyor
  • Karakterler 3 ayrı alt sınıf ekleyebilir
  • Evcil hayvan edinebilir ve yönetebilirsiniz
Eksileri
  • Görünümü çok fazla değiştirme seçeneği yok
  • Topluluklarda çok fazla bot olduğu söyleniyor