Erie ikon

Erie İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Erie 1966 yılında geçen olayları konu alan bir korku macera oyunu. Bir güç jeneratöründe geçen olayları araştırmanız isteniyor. Bu güç jeneratörü erimiştir ve buna sebep olan şeyi bulmanız sizden istenmektedir. Ayrıca bölgede hiç hayatta kalan olup olmadığını araştırmak da sizin görevinizdir.

Slender oyunlarından alışık olduğumuz şekilde Erie oyununda da etrafı araştırırken bulmanız gereken objeler bulunuyor. Ama tabi ki Erie oyunu Slender oyunlarına göre daha uzun ve daha detaylı, grafikler açısından da daha kaliteli bir oyun olarak çıkıyor karşımıza. Oyunun bizce bundan sonra tüm adventure oyunlarında olması gerektiğini düşündüğümüz en çarpıcı özelliği de spreyiniz ile araştırma yaptığınız bölgeleri işaretleyebilme özelliği. Bu özellik sayesinde dönüp dönüp aynı mekanı tekrar araştırmanız gerekmiyor.

Erie oyununda bşr çok korku unsuru bulunuyor ve ses efektleri inanılmaz etkili bir şekilde kullanılmış. FPS şeklinde ilerleyen oyun yapısı ise son derece basit ve işinizi kolaylaştıracak şekilde kurgulanmış. Oyun atmosferi gitgide dozu artan bir gerilim ve her an sizi şok edecek ögelerle desteklenmiş. Hareketler biraz gerçekçi olmayacak kadar hızlı olmuş ama o kadar kusur kadı kızında da bulunur.

Erie Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Win Xp 32
İşlemci : Pentium 4 3.40GHz / Athlon 64 3700+
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : 256 MB, GeForce GT 120 / Radeon HD 3650
DirectX : 9
Artıları
  • Parlak grafikler
  • Güzel korku unsurları
  • Atmosferik bir ortam
Eksileri
  • Hareket etme çok hızlı