Extreme Motorbikers İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Game Hit Zone firması tarafından çıkartılan full sürümü tamamen ücretsiz olan bu 3D ufak boyutlu oyun bir kaç saatlik farklı ve eğlenceli bir motosiklet oyunu arayanlar için idealdir. Oyunda 3 farklı yarış bulunmaktadır. Bunlar yaz turnuvası, kış turnuvası ve sonbahar turnuvasıdır. Bu yarışlarda mümkün olduğunca birinci gelerek turnuvadaki kupaları kazanmaya çalışacaksınız. Her yarıştan sonra motosikletinizin motorunu ve frenini geliştirebileceğiniz modifiye dükkanı açılmaktadır. Fakat her yarış sonrası bir yenilik ekleme şansınız bulunmaktadır. Bunun için çok yarış yapmak zorundasınız.

Ama korkmayın yarışlar çok uzun sürmemektedir. Yarışlarda toplam 12 yarış motoru bulunmaktadır. Bu yarışların her birine en son sırada yani 12. olarak başlamaktasınız. Rakiplerinizi geçmek için uğraşırken bir yandan da yarış alanındaki engellere çarpmamaya ve pist dışına çıkmamaya çalışacaksınız. Bu da oyunu zorlaştırmakta ve eğlence katmaktadır. Yarış alanındaki engellerin bazıları çarptığınızda motorunuz yanmaya başlayabilir. Fakat her seferinde yeniden doğup yarışa devam edebilirsiniz.

Oyun sırasında bu tür engellerden kaçmaya çalışırken rakipleriniz bunlara takılabilir ve sizin önünüze aniden çıkabilirler. Bu yüzden her an dikkatli olmalı ve onlardan manevra yaparak kurtulmalısınız. Zaten bu yüzden oyunun adı extreme yani abartı motorculardır. Oyundaki pist tamamen yerden yüksek ve adeta Nascar pistlerini andıran tarzdadır. Bu yüzden virajlara daha iyi girebilirsiniz. Oyun sadece 30 mb civarındadır ve hemen hemen her bilgisayarda çalıştırılabilir. Bu yüzden oyunu indirirken aklınızda hiçbir şüphe bulunmasın.

Çocuklarınızın bilgisayar oyunlarına çok fazla bağımlı olmasından korkuyorsunuz bu tür oyunları onlara deneterek bağımlı olmadan eğlenmelerini sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem siz hem de onların içi rahat olacaktır. Fakat şunu da unutmayan belirteyim oyun sadece Windows 7 işletim sisteminde çalışmaktadır. Eğer bilgisayarınız Xp ya da Vista ise ya da daha düşükse hiç oyunu yüklemeye çalışmayın, çünkü çalışmaz. Oyun hakkında söyleyeceklerimiz bu kadar. Size önerim her yarışta birinci olacağım diye kendinizi sıkmayın. Engellere çarpmayıp, pistten dışarı çıkmayınca zaten diğer yarış motorlarını geçmiş olacaksınız. Çünkü oyun çok fazla zor değildir ve tamamen oyuncuların zevk alması için planlanmıştır.

Artıları
  • Yenilikçi yarış fikirleri
  • Detaylı manzara
  • 3 farklı pist
Eksileri
  • Biraz zor bir oyun