Jet Lane Racing ikon

Jet Lane Racing İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Jet Lane Racing, Gamehitzone tarafından geliştirilmiş zevkli bir 3D yarış oyunu. Oyun 3 boyutlu olmasına rağmen düşük kurulum dosyası boyutu ve çok fazla sistem gereksinimi istemediği için oldukça eski bilgisayarlarda dahi rahatlıkla oynanabilecek türde. Oyunun tam sürüm olarak ücretsiz bir şekilde yayınlanması da en büyük artısı.

Galaksideki en çılgın pistlerde yarışmaya hazır mısınız? Cevap evetse yakın gelecekteki uzay gemileri ile yapılan yarışlarda yarışmaya davetlisiniz. Oyunda tünellerden, döngülerden ve ateşli köşelerden geçerek yarışıyorsunuz ve diğer yarışçıları geride bırakmaya çalışıyorsunuz. Yarışları kazanarak daha fazla pist ve uzay gemisinin kilidini açabilirsiniz. 3 farklı yarış jeti ve 9 farklı yüksek hızlara çıkabileceğiniz level oyunda sizleri bekliyor.

Oyuna başladığınız kullanmak istediğiniz jeti seçiyorsunuz. Daha sonra zorluk seviyesini ve yarışacağınız pisti seçtiğiniz bir ekran karşınıza çıkıyor. Burada da seçimi yaptıktan sonra yarış başlıyor. Tarz olarak klasik bir şekilde araba yarışı oyunları ile aynı ama sadece arabalar yerine jetlerle yarışıyorsunuz ve piste değmeden uçarak yarışıyorsunuz. Her ne kadar uçabilseniz de yarış pistleri tüplerden oluştuğu için pistin kenarlarına çarpmadan ilerlemelisiniz. Aksi taktirde çarptığınızda yavaşlıyorsunuz ve jetiniz de hasar görüyor.

Oyundaki pistler farklı farklı gezegenlerden ibaret. İlk pistlerdeki yarışları kazandığınızda pistler giderek zorlaşmaya, eğim kazanmaya ve virajlarla dolmaya başlıyor. Ayrıca zorlaşan pistlerde atlama noktaları yer alıyor ve atlayıp pistin devamına denk gelemezseniz uzay boşluğuna savruluyorsunuz ve yarışı kaybediyorsunuz.

Jet Lane Racing muhteşem grafiklere sahip değil, sesleri de pek iyi sayılmaz. Eğer boş zamanınız çoksa ve değişik değişik oyunlar denemek istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Jet Lane Racing Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
İşlemci : 1000 MHz veya üstü
Ram : 1024 MB
Harddisk Alanı : 50 MB
Ekran Kartı : GeForce4 MX veya on-board
DirectX : 9.0
Artıları
  • Hızlı oynanış
  • Uzay gemisi çeşitleri
Eksileri
  • Yeni bir şey yok
  • Grafikler kötü
  • Oynanış tekrar edici