Conflict Global Storm ikon

Conflict Global Storm İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Conflict serisinin 4. oyunu olan Global Storm oyununda da bir nişancı-macera oyununu keşfetmeye davetlisiniz. Serinin bu oyunuyla birlikte 21. Yüzyıla geçiş yapılmış ve günümüzdeki modern terör savaşları konu alınmış. Ayrıca serinin bu oyununda oyun motoru %100 olarak değiştirilerek grafiklerdeki gelişmelere önem veren yeni bir motor geliştirilmiş.

Oyunun konusuna göz atacak olursak; “March 33” adında yeni bir terör grubu yavaş yavaş küresel boyutta kendini göstermeye başlamıştır. ODESSA Nazi ırkı ve dünyaya yeni bir dünya düzeni getirmeye ateşli bir şekilde inanan radikal gruplar geniş çapta tehdit ve şiddet ortaya çıkartıyorlar.

March 33 adlı terör grubunu alt etmek için görevlendirilmiş anti terör biriminizde Bradley, Conner, Jones ve Foley bulunuyor. Daha önceki oyunları oynamamış olanlar için hatırlatalım, bu karakterler daha önceki oyunlarda da timinizde bulunan efsane askerler. Üstelik görevlerde size yardımcı olacak sniper Carrie Sherman da oyunda en çok göze çarpan karakterlerden birisi.

Conflict Global Storm Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
İşlemci : Pentium III veya Athlon eşdeğeri
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 2.5 GB
Ekran Kartı : 64 MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Uzun ve çeşitli görevler
  • Takım üyeleri arasında kolayca geçiş yapabilme
Eksileri
  • Günü geçmiş grafikler
  • Bu tip oyunların en büyük problemi yetersiz yapay zeka
  • Online multiplayer oyunu çok kısıtlamalı