BioWare Dragon Age 2 ikon

Dragon Age 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

BioWare’nin geliştirdiği ve Electronic Arts şirketinin 2011 yılında piyasaya çıkarttığı Dragon Age II, daha önce çıkarılan Dragon Age Origins oyununun yeni versiyonudur. Oyunda bir senaryoya bağlı kalınmış ve adeta bir kitap okur gibi olaylar anlatılmaktadır. Bu olayları ile ana kahramanımız Hawke’nin arkadaşı Varric anlatmaktadır.

Ana kahraman Hawke Blight’ten sağ çıkmıştır ve Kirkwall şampiyonu olmuştur. Kısaca fakir birisidir fakat mücadele ile ün yapmıştır. Macerası sırasında ona eşlik edecek arkadaşları da olmaktadır. Fakat Hawke’nin sınıfı değiştirilememektedir. Sadece kıyafetleri ve dış görünüşü değiştirilebilmektedir. Macera sırasında Hawke’ye yardım edecek olan kişiler sırasıyla şunlardır.

Hawke, ana kahraman, Varric rogue’dir yüzey cücesidir, Bethany Hawke’nin kız kardeşidir ve büyücüdür, Carver Hawke’nin erkek kardeşidir ve Bethany’nin ikizidir, Savaşçıdır. Avaline Vallen kadın savaşçıdır ve tapınakçı’nın karısıdır, Isabella korsan gemisinin kaptanı ve hayduttur, Merrill büyücüdür, Anders büyücüdür, Fenris savaşçıdır, Sebastian Vael ise intikam peşinde koşan yetenekli bir okçudur. Fakat Sebastian sadece The Exiled Prince indirilebilir paketinde ortaya çıkan bir karakterdir.

Oyunda sadece ana karakter olan Hawke ile oynamayıp aynı zamanda bize yoldaşlık eden arkadaşlarımızla da oynayabilmekteyiz. Çok detaylı kamera açıları ve çeşitleri ile bu iş sandığınızdan çok daha kolay hale gelmektedir. Grup halinde mücadelelere katılmak size daha çok şans verecektir. Aksi halde tek kişi ile şansınız azalmaktadır. Oyunda arkadaşlık ve rekabet sistemi de bulunmaktadır. Bunlar karakterlerin yanındaki grafikte gösterilmektedir. Yoldaşların Hawke’yi ne kadar sevdiğini ya da ne kadar kızgın olduğunu buradan görebiliriz. Eğer bir yoldaşla %100’lük bir dostluk kurarsanız o zaman bunun size savaşlarda fazladan getirisi olacaktır. fakat %100’lük bir rekabet yani düşmanlık kurarsanız o zaman bu kişi sizin sözlerinizi dinlemeyecektir, kendi bildiğini yapacak ve grupta huzursuzluk çıkartacaktır. Arkadaşlık ya da rekabet doğrultusunda arkadaşlarınızla yeni diyalogların kilitlerini açabilirsiniz. Bunlar oyunu daha gerçekçi ve stratejik yapan yönler. Böylece dragon Age oyunu çok güzel ve eğlenilir bir rol yapma oyunu haline gelmektedir. Mutlaka kendinizi bir süre sonra ana karakter ile birleştirip onun eti ve kemiği gibi hissetmeye başlayacaksınız.

Dragon Age 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/8
İşlemci : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz veya üstü
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 7 GB
Ekran Kartı : 256 MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Muhteşem bir senaryo
  • Geliştirilmiş savaş alanı
  • Kusursuza yakın grafikler
Eksileri
  • Kişiselleştirme çok başarılı değil
  • Koyu renkler ön planda