Nexuiz ikon

Nexuiz İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NEXUIZ oyunu muhteşem bir üç boyutlu silah oyunu. Quake oynayanlar canavarlarla savaşmayı bilir. Bu oyun Quake’in kardeşi diyebileceğimiz bir oyun. Zaten Nexuiz oyununda, Dark Places isimli geliştirilmiş bir Quake oyun motoru kullanılmıştır. Oyundaki birçok tema gerçekten ustalıkla tasarlanmış. Oyunun ilgi çekiciliği de bunların yanına eklenince harika bir oyun çıkıyor ortaya. Nexuiz oyununda yapay zekaya son derece hakim düşmanlar ve yaratıklar var. Bu düşmanlar çok kurnazca davranıyorlar, sizlerin oyunda onları ve stratejilerini yenmeniz gerekiyor. NEXUIZ demo sürümünde 9 adet silah 24 adet harita ve 15 oyuncu modeliyle bizlere inanılmaz bir oyun ortamı hazırlıyor.

Her zamanki gibi Quake’in üretici firması olan Alientrap cidden güzel iş çıkarmış. Nexuiz oyununda, canavarlar ve düşmanlar aleminin istilasına uğramışlar şehirleri, illeri, ülkeleri, gezegenleri kurtarıyoruz. Tabi kurtarma operasyonunu yaparken ilk önce adamımızı seçiyoruz. Seçtiğimiz adamla efsaneler yaratıyoruz, sonra da istediğimiz silahları alıyoruz. Haritadan bir bölge seçerek maceraların kapısını aralayabilirsiniz.

Oyunda dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de düşmanların bazılarında çok güçlü silahlar var. O silahlardan kaçarak düşmanların boyun ve kafa kısımlarına nişan alarak düşmanı etkisiz hale getirebilirsiniz. Amaç Quake ile aynı ama oyun olarak çok farklı bir oyun karşımıza çıkıyor. Özellikle üç boyutlu olması ile bize büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Oyundaki duvara yansıyan gölgeler, sesler, ışıklar, silahlar, bombalar, oyuncu seçenekleri, harita kısacası tüm oyun çok gerçekçi.

Nexuiz Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
İşlemci : Intel Core 2 Duo @ 2Ghz veya AMD Athlon 64 x2 2ghz, veya üzeri
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 3 GB
Ekran Kartı : 512 MB, NVidia 8800GT / ATI 3850HD veya üzeri
DirectX : 9
Artıları
  • Başarılı kaotik oynanış
  • Aksiyonu körükleyen akıllıca oluşturulmuş bölüm dizaynları
  • Oyuna değişik bir tat kazandıran sanatsal grafikler
Eksileri
  • Oyun temposu aşırı hızlı
  • Maçların dengesi iyi ayarlanmamış