Illegal Street Racers ikon

Illegal Street Racers İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

“Söz konusu hız ise kimse kurallardan bahsetmesin”

Yarış oyunlarının, oyun dünyasında oldukça farklı bir yeri var. İster FPS sever ister strateji oyunları sever biri olalım hiç fark etmez, hemen hemen hepimiz canımız sıkıldığı anlarda bir otomobil yarışı oyunun başına geçeriz. Çünkü yarış oyunlarındaki dinamizm ve akıcılık bizi kendisine çeker. Bazen günde binlerce şeyi kombinasyonları düşünen beynimizi bir de oyun oynarken düşünsün diye yormak istemeyiz, yorucu bir gün geçirmişizdir. İşte ya da okulda sıkılmışızdır. Böylesi anlar her insanın başına gelebilir. İşte böylesi zamanlarda eve geldiğimizde kafamızı biraz rahatlatmak adını bilgisayarın başına geçeriz ve bizi bu dünyadan alıp kendi dünyasına götürecek bir şeyler ararız ve sonunda kendimizi yarış oyunlarının içerisinde buluruz. Çünkü yarış oyunları eğlencelidir, çünkü yarış oyunları bizi hesap kitap yapmak zorunda olduğumuz oyunlar kadar yormaz. Aracımıza atlar, emniyet kemerimizi takar ve oyunumuzun başına geçeriz. İşte böylesi günlerden birinde ben de Illegal Street Racers oyunun başına geçtim.

Illegal Street Racers ; “Söz konusu hız yapmaksa her şey mubahtır” sloganını felsefe edinen ve sokaklarda çılgınca yarışıp, lastik yapmayı konu edinen bir yarış oyunu. Eski bir oyun olmasının getirisi ile bizi nostalji dünyasına sokan oyunlardan bir tanesi. Bazen nostaljik ve karmaşadan uzak bir yarış oyunu oynamayı hepimiz istiyoruz. Böylesi durumlarda da karşımıza Illegal Street Racing çıkıyor. Öncelikle Illegal Street Racing’den göz dolduran yüksek grafikler, kaplamalar beklemeyin. Zaten nostaljik bir oyun olduğunu söylemiştik. Illegal Street Racing bunun yerine size akıcı ve yumuşak grafikler vadediyor, göz yormadan bir yarış oyunu oynamanızı sağlıyor. Ayrıca oyunu gamepad ile oynayabilme seçeneğiniz de var, klavye ile de oynayabiliyorsunuz. Oyun, düşük boyutlu bir oyun olmasına rağmen Carrier modundaki dev haritanın beni şaşırttığını söyleyebilirim. Gerçekten böylesi bir oyun için oldukça geniş bir haritaya sahip. Zaten oyunu açtığınızda sizi iki yarış seçeneği karşılıyor; Quick Race/ Hızlı Yarış ve Carrier/Kariyer seçeneği. Dilerseniz Quick Race seçeneği ile hemen bir yarışa dahil olup yarışa başlayabilirsiniz dilerseniz de Carrier modu ile seçtiğiniz araç ile yarışlara katılıp puan toplayabilirsiniz. Quick Race seçeneğinde size hangi aracı ve hangi pisti seçeceğiniz sorulmuyor ve hemen bir yarışın içerisine dahil ediliyorsunuz yani anlayacağınız oldukça quick/hızlı bir yarış. Bunu yadırgamıyoruz çünkü bu ayarlar ile seçimler ile oynamadan hemen bir yarışa başlamamızı sağlıyor, ben taktir ettim doğrusu. Carrier modunda ise dört adet araçtan birini seçerek yarışmaya başlayabiliyorsunuz. Amacınız mümkün olduğunda çok yarış kazanmak ve puan toplayarak yeni yarışlara katılmak.

Oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğinizi söyleyebilirim. Oyun müzikleri biraz daha çeşitli olsaymış daha iyi olabilirmiş ama bu haliyle de yeterince eğlenceli diyebiliriz. Bir de eski bir oyun olduğu için uyumluluk sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Bu problemi aşmak için eğer Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemine sahipseniz masaüstündeki oyun simgesine sağ tıklayarak uyumluluk sekmesinden bu uygulamanın çalıştırılacağı uyumluluk modu seçeneğini işaetleyerek Windows XP ya da Windows 2000’i seçerek oyundaki kasmaları ve donmaları aşabilirsiniz. Ama her şeye rağmen araç kullanırken illegal olmamakta fayda var diyerek bir kamu spotu yaptıktan sonra bolca keyifli oyunlar diliyoruz.

Illegal Street Racers Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
İşlemci : 1000 MHz
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 50 MB
Ekran Kartı : GeForce4 MX ve üstü
DirectX : 9.0
Artıları
  • Küçük oyunları sevenler için ideal
  • Hızlı yarış ortamı
Eksileri
  • Yetersiz grafikler
  • İyi kurgulanmamış fizik dinamikleri
  • Etkileyici olmayan grafikler